Dj Dominique-nek volt egy álma – most megtölti vele az Arénát

2019/09/18  ·   Jószolgálat   ·  koncert.hu

"Az volt az álmom, hogy megteljen az Aréna sérült fiatalokkal és rászoruló idős emberekkel” – nyilatkozta Várkonyi Attila, és azt mondhatnánk, szerencsés ember, mert ez az álma többször is valóra vált, azonban ez nem szerencse: nagyon sok munkával és rengeteg zenész barát segítségével valósul meg.

Dj Dominique-nek volt egy álma – most megtölti vele az Arénát

Szeptember 26-án Dj Dominique szervezésében idén 25. alkalommal valósul meg ingyenesen a Dj Dominique és Barátai Jubileumi Jótékonysági Nap.

„Negyed évszázada minden évben megrendezem ezt a Jótékonysági Napot, volt már külön a fiatalok és külön a szépkorúak részére ugyanitt, de egy napon most először lesz ennyi ember egyszerre az Arénában ennek a rendezvénynek a keretében” – foglalja össze Dj Dominique, aki azt is elárulta, hogy az évtizedek során szinte az összes hazai sztárzenész megfordult az eseményen.

Az idei program két részből áll: kora délután 13:00-tól 15:30-ig egy középiskolásoknak szóló társadalmi integrációs érzékenyítő programból, illetve 19:00-tól egy felnőtteknek szóló koncertből.

A délután folyamán izgalmas, interaktív programokon keresztül szeretnék bemutatni az ép fiataloknak a sérült fiatalok életét, lehetőségeit úgy, hogy mindent ki tudjanak próbálni és személyes tapasztalaton keresztül megélni. A házigazda Máté Roland, aki maga is egy betegség miatt elvesztette a bal lábát. Az eseményen lesz kerekes székes vívás (Szekeres Pál, olimpiai bronzérmes, háromszoros paralimpiai bajnok magyar tőr- és kardvívó, sportvezető részvételével), kerekes székes kosárlabda, boccia játék, kutyás bemutató, táncbemutató, gördülő tánccsoport bemutatója valamint ülő röplabda. A sportprogramokon paralimpiai és ép olimpikonok is részt vesznek. A délutánt a tinik elsőszámú kedvencei a Margaret Island, Opitz Barbara és Burai Krisztián zárják.

Este már a felnőtteké lesz a terep, hiszen egy gigantikus ingyenes koncert lesz az Arénában többek között Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, Csongrádi Kata, Vincze Lilla, Delhusa Gjon, Marcelina, Korda György és Balázs Klári valamint Varga Miklós közreműködésével.

A délutáni és az esti eseményen való részvételhez regisztráció szükséges a djdominiquejotekonysagi@gmail.com email címen szeptember 20-ig.

 

 

 

Dj Dominique, Aréna, jótékonyság

 

 

Szólj hozzá!


Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek