Megható, ami egy eltűnt cintányér-szettel kapcsolatban történik a Facebookon

2020/10/03  ·   Jószolgálat   ·  koncert.hu

Jár körbe az üzenőfalakon egy felhívás: a zenész lánya keresi édesapja cinszettjét, amit egy koncert után valaki nemtelen egyszerűséggel lenyúlt a pakolásiban.

Megható, egy eltűnt cintányér-szettel kapcsolatban történik a Facebookon

A felhívás így szól:

Az esélytelenek nyugalmával, de némi reménnyel telve írok.
Apukám 72 éves, az 1970-ben alakult, és az utóbbi években újjáalakult zenekaruk a MATHIAS REX (a T-Rex után  ) 09.12-én Balatonszárszón lépett fel.
Apu dobfelszerelésével játszott a másik két zenekar is.
Eleve másfél órát csúszott a kezdés, éjfél után végeztek - a pakolás elég gyorsan történt, többen segítettek, apu is már fáradt volt... így a sok bába között
ELTŰNT APU CINTÁNYÉR SZETTJE.
Nyilván senki nem tud semmit, senki nem talált semmit.
Minden helyben megtehetőt megtettek, végül feljelentés is tett apu a rendőrségen - ismeretlen tettes ellen.
Apu mai napig alig bírja magát túltenni rajta, leginkább eszmei értéke volt számára a cineknek, na meg újat venni, anyagilag sem lesz kis dolog.
Én arra gondoltam, hogy hátha valaki meg akar válni a holmitól, ha még nem tette meg, és hátha, valahonnan befut ez az infó...
Ez a bejegyzés nem kerül semmibe, viszont apukám utóbbi éveit ez a zenekar, a próbák, a fellépések igencsak meghatározzák és bearanyozzák - szóval a minimum, hogy mindent megteszünk, amit lehet.
Kérlek osszátok meg, és vigyétek hírét, pláne azoknak, akik esetleg segíteni tudnak!
AMI ELTŰNT:
HEADLINER cintányér 5 db
(1 db 20 colos, 1db 18"os, 1db 16"os, 2db 14"os)
MILLENEUM 1db 10"os,
PEARL 1db 22"os,
kb 50cm átmérőjű cipzáros fekete cintányér táskában,
5mm vastag szivacs elválasztókkal.
KÖSZÖNÖM!
(a képen apu van a kisfiammal, a fotó az aznapi fellépés előtt készült)
♥♥♥
Nem, a cinek még nem kerültek meg – de azt a fajta szolidaritást, összefogást és felajánlás-cunamit az ember nem tudja meghatottság nélkül olvasni. Kivételesen arra buzdítunk mindenkit, hogy olvasson kommenteket! 
"Nagyon menő a fater! Ahogy elnézem, összejön vmi innen-onnan. Reméljük! Ha gyűjtés indul, szóljatok! Ja és ha koncert lesz, akkor is! "
♥♥♥

 

Facebook, eltűnt hangszer, összefogás, MATHIAS REX

 

 

Szólj hozzá!


Meghalt Ipacs László, a VHK alapítója, egykori dobosa

Meghalt Ipacs László, a VHK alapítója, egykori dobosa

A HVG értesülése szerint edden elhunyt Ipacs László, a Vágtázó Halottkémek egykori alapítója, dobosa. A hírt lánya, Emese tette közzé a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Két ütemben Csepelre költözik a Barba Negra

A zenészektől már egy ideje tudomást szereztünk a csepeli dologról, de tiszteletben tartottuk a koncerthelyszín szándékait. Most FB posztban ők maguk számoltak be a változásról, ezt a közlést szemlézzük.

Robbie Williams márciusban visszatér Budapestre

Robbie Williams – immár szélesebb körben megünnepelve 25 éves szólókarrierjét – bejelentette XXV elnevezésű európai turnéja állomásait. A sztár március 25-én ad koncertet az Arénában.
Új koncertek