Az új bűvös szám: ötmillió – ekkor jöhetnek a zenés rendezvények

2021/05/14  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

Ezeken csak védettségi igazolvánnyal lehet majd részt venni.

Az új szám: hatmillió – ekkor jöhetnek a zenés rendezvények

Orbán Viktor a péntek reggeli szokásosban megerősítette, hogy a tömegrendezvényeken védettségi igazolvány nélkül nem lehet majd részt venni. Ezt augusztusig biztosan fenntartják - mondta.

"Erről – mármint arról, hogy a védettség igazolása kötelező (aszerk.) – a 6 millió beoltottnál fognak beszélni, de egyelőre nincs annyira regisztrált" – tette hozzá.

Tehát az újabb lazítások 5 millió beoltottnál lesznek. Pénteken több mint 4,8 millió ember volt már beoltva, 5 milliót szerinte pünkösdre elérjük. Akkor fognak majd az esküvők, nagyobb rendezvények és a kijárási tilalom terén lazításokat bejelenteni.

via 168 ÓRA

tömegrendezvények, oltás, Orbán Viktor, védettségi igazolvány, esküvők

 

 

Szólj hozzá!


A hétvégén Múzeumok éjszakája – rengeteg zenei program a kínálatban

A hétvégén Múzeumok éjszakája – rengeteg zenei...

Június 26-án rendezik meg a Múzeumok éjszakáját, amelyen országszerte koncertekkel, tárlatvezetésekkel, interaktív eseményekkel, családi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna és Bandája. Június 11-én és 12-én a...

Buli van a BalatonParton – jön Fritz Kalkbrenner és a Nouvelle Vague is!

Nagyon úgy tűnik, hogy felpezsdül az élet idén nyáron az egykori pártüdülőben, mert először azt jelentették be, hogy a STRAND fesztivál költözik át Zamárdiból a Club Aligába, most pedig egy teljes programsorozatról kaptunk hírt, amely a BalatonPart nevet kapta.

Egy SMA-s kisfiúért szól az Ocho Macho legújabb dala

A klipet már mi is bemutattuk a Facebookon, de a teljes történetet csak most ismertük meg hozzá. A zenekar ezúttal a négy éves, SMA-val küzdő Olivér megsegítésére csapott a húrok közé.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek