Bon Jovi fiának a mosókonyha volt a karanténja

2020/03/31  ·   Karanténban a világ   ·  Labancz Andrea

Karanténba került a nem is olyan rég még Harry herceggel duettező Jon Bon Jovi egész családja, miután 17 éves fiánál jelentkeztek a koronavírus tünetei. A rocksztár és családja most saját otthonukban kényszerültek elkülönülésre Jacob betegsége miatt.

Fotó: pagesix.com

Sorra jelentik be amolyan "coming out" jelleggel a külföldi sztárok, hogy ők maguk vagy közvetlen családtagjuk pozitívan zárta a koronavírus tesztet. (És ebben az esetben ez sajnos nem jó hírnek számít.)

A legfrissebb nyilatkozó a nemrég Harry herceg közreműködésével dalt készítő Jon Bon Jovi, aki egyelőre még nincs a fertőzöttek táborában, azonban ennek ellenérekaranténba kényszerült – népes családjával együtt.

 

Jon fia a 17 éves Jacob – aki a négy gyermek közül a harmadik a sorban – sajnos lebetegedett, és a tünetek alapján azonnal koronavírusra gyanakodtak. A feltételezést később magánorvosa is osztotta, ám szerencsére csak az enyhébb tüneteit (már ha van egyáltalán ilyen) gyűjtötte be a kamasz fiú, így nem szorult kórházi kezelésre. Azt viszont sikerült elintéznie, hogy pár hétre szigorú karantén alatt legyen összezárva a család apraja-nagyja.

Fotó: Jacob Bongiovi/Instagram

Az 58 éves sztár azt nyilatkozta, hogy felesége Dorothea a mosókonyhát jelölte ki a fiú számára, amit 15 napja nem hagyhatott el. A család többi tagja pedig csak kesztyűben, maszkban, fürdőköpenyben és papucsban közelíthette meg a helységet. Az elkülönítés sikeresenek bizonyult, a fiú már jobban van, és egyelőre sem a szülőknél, sem a többi gyereknél nem jelentkeztek tünetek. Bár hivatalosan azóta sem került sor Jacob tesztelésére, mert Jon elmondása szerint nagyon nehéz hozzájutni. (?)

Azért mi ezúton is jobbulást kívánunk! :)

Ez a fotó biztos azonban biztos nem a karantén alatt készült, de sokat elmond Bon Joviról, aki olyan étteremláncot hívott életre, amelynek egységeiben a szegény emberek ingyen ehetnek. Respect, Jon! ♥

Jon Bon Jovi, karantén, COVID-19, koronavírus, járvány, fertőzés, Jacob Bongiovi

 

 

Szólj hozzá!


Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek