Mamma Mia!

Kormányinfó: nem lesz tűzijáték, nem lesz népünnepély

2020/07/16  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

A tervezett Szent István napi rendezvények elmaradnak, így az augusztus 20-i tűzijáték és légiparádé is.

Nem lesz tűzijáték, nem lesz népünnepély

Gulyás Gergely azt is mondta, augusztus 15-ig maradnak a korlátozások az 500 főnél nagyobb rendezvényekre, a továbbiakról viszont augusztus végén döntenek.

Július végén, pontosan 29-én.

Gulyás szerint több érv szól ma amellett, hogy ne enyhítsenek. Hozzátette, ha augusztus végére sem változik a vírushelyzet, akkor a kormány be tud vezetni egy olyan támogatást, ami a magyar zeneipart támogatja, így a kormány nyitott arra, hogy a magyar zeneipart segítse az őt ért veszteségek miatt.

Nyitott? Ez megnyugtató. Március 11. óta nincs jövedelmük, július 16. van.

(a dőlt betűs szövegek forrása: index)

 

 

 
tömegrendezvények, augusztus 20., fesztiválok, járványhelyzet

 

 

Szólj hozzá!


Koncertek a Mikulásgyárban

Koncertek a Mikulásgyárban

Idén új helyszínen, az V. kerületben, a Városháza Parkban lévő Szolidaritás parkjában nyitotta meg kapuit az ország egyik legnagyobb karitatív...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Happy 2023 a Lóvasúton

A gazdasági megszorító intézkedések miatt a Chameleon Jazz Band MOMkult színpadára tervezett hagyományos újévi örömkoncertje 2023. január 5-én, csütörtökön este 7 órakor a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont Peronján lesz.

A dal mindenkié – Óévbúcsúztató Csík Zenekar-Presser Gábor-Karácsony János koncert

A Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János egy kétéves turné keretében mutatja be országhatáron belül és a határon túl a 2020-ban megjelent lemezt, amelynek végén 2022. december 28-án a Budapesti Kongresszusi Központba érkezik a produkció.
Új koncertek