Messze Mississippi – Az USA két államában már teljes kapacitással mehetnek az élő koncertek

2021/03/03  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

Texas és Mississippi egyaránt feloldja a kötelező maszkviselést és 100 százalékra növeli az államokban működő vállalkozások és létesítmények kapacitását. Ez azt jelenti, hogy a tömegrendezvényeknek nem lesz akadálya, a stadionok, koncerttermek és más nagy helyszínek e két állam határain belül korlátozás nélkül működhetnek.

Az USA két államában mostantól teljes kapacitással mehetnek az élő koncertek

Noha március 10-től – csaknem egy év után – minden texasi vállalkozás teljes kapacitással elindulhat, saját hatáskörben továbbra is korlátozhatják a részvételt vagy saját belátásuk szerint további biztonsági protokollokat vezethetnek be – jelentette be Greg Abbott kormányzó.

Azt is elmondta, hogy a GA-34 számú utasítást azért adhatta ki, mert az átoltottsággal és a megfelelő gyógyszerek alkalmazásával Texasnak már megvannak az eszközei, amelyek megvédik az embereket a vírustól.

"Most azzal tesszük a legtöbbet a texasiak megélhetése és a normális élet helyreállítása érdekében, ha Texast 100% -osan megnyitjuk" – tette hozzá.

Arra is felhívta a figyelmet, hogy senki se higgye azt, hogy a COVID-19 eltűnt, de a gyógyulásokból, az átoltottságból, a kórházban ápoltak számából és az óvintézkedések betartásából egyértelműen kitűnik, hogy a texasiak felelőséggel viselkednek, a központi korlátozásokra már nincs szükség, de természetesen minden embernek szerepet kell vállania a saját és mások biztonsága érdekében.

Mississippi kedden külön utasítást adott ki a maszkviselés feloldására, és minden vállalkozás zöld utat adott a teljes kapacitással történő újranyitásra. 

"A kórházban ápoltak és az esetek száma zuhant, az oltás gyorsan megy. Itt az ideje!" – írta Tate Reeves Mississippi kormányzó a Twitteren.

Eddig több mint 3,5 millió texasi kapott legalább egy dózist a COVID-19 vakcinából, 1,8 milliót pedig teljesen beoltottak. Mississippiben az állam lakóinak 14,1% -ának megvolt az első adag, és 7,6% -uk teljes oltással rendelkezik.

Iowban és Montanában nemrégiben feloldották az egész országra kiterjedő maszkviselést, míg Massachusetts teljesen feloldja az éttermek beltéri működésére vonatkozó tiltásokat és lehetővé teszi a koncerttermek 50 százalékos működését.

A múlt hónap végén a Live Nation vezérigazgatója, Michael Rapino optimistán azt nyilatkozta, hogy a nagyszabású amerikai koncertek minden eddiginél közelebb vannak a visszatéréshez.

A próféta szóljon belőle, és próféciája minél hamarabb érvényes legyen itt, a Moszkva téren is...Hiszen a rock and rollban mind egy követ fújunk.

(via blabbermouth)

 

Texas, Mississippi, újranyitás, covid, élő koncertek, tömegrendezvények, Live Nation

 

 

Szólj hozzá!


Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Azért járunk Szigetelni, mert remek a hangulat, sok a helyszín és a fellépő, színvonalas koncertek vannak és kint vagyunk közben a jó levegőn....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

A Terra Livre csütörtökön 18 óra 30 perctől játszik a Sziget Global Village színpadán. A mostani Sziget-koncert eredetileg 2020-ban lett volna, most pótolják ők is azt a fellépést. A formáció ezzel a fesztiválos fellépéssel zárja áprilisban indult európai turnéját.

A semmiből váltak rendkívül népszerűvé: Milky Chance

Philipp Dausch és Clemens Rehbein az MTI-nek adott interjút a tegnapi anagyszínpados koncertjük előtt a backstage-ben.
Új koncertek