Messze Mississippi – Az USA két államában már teljes kapacitással mehetnek az élő koncertek

2021/03/03  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

Texas és Mississippi egyaránt feloldja a kötelező maszkviselést és 100 százalékra növeli az államokban működő vállalkozások és létesítmények kapacitását. Ez azt jelenti, hogy a tömegrendezvényeknek nem lesz akadálya, a stadionok, koncerttermek és más nagy helyszínek e két állam határain belül korlátozás nélkül működhetnek.

Az USA két államában mostantól teljes kapacitással mehetnek az élő koncertek

Noha március 10-től – csaknem egy év után – minden texasi vállalkozás teljes kapacitással elindulhat, saját hatáskörben továbbra is korlátozhatják a részvételt vagy saját belátásuk szerint további biztonsági protokollokat vezethetnek be – jelentette be Greg Abbott kormányzó.

Azt is elmondta, hogy a GA-34 számú utasítást azért adhatta ki, mert az átoltottsággal és a megfelelő gyógyszerek alkalmazásával Texasnak már megvannak az eszközei, amelyek megvédik az embereket a vírustól.

"Most azzal tesszük a legtöbbet a texasiak megélhetése és a normális élet helyreállítása érdekében, ha Texast 100% -osan megnyitjuk" – tette hozzá.

Arra is felhívta a figyelmet, hogy senki se higgye azt, hogy a COVID-19 eltűnt, de a gyógyulásokból, az átoltottságból, a kórházban ápoltak számából és az óvintézkedések betartásából egyértelműen kitűnik, hogy a texasiak felelőséggel viselkednek, a központi korlátozásokra már nincs szükség, de természetesen minden embernek szerepet kell vállania a saját és mások biztonsága érdekében.

Mississippi kedden külön utasítást adott ki a maszkviselés feloldására, és minden vállalkozás zöld utat adott a teljes kapacitással történő újranyitásra. 

"A kórházban ápoltak és az esetek száma zuhant, az oltás gyorsan megy. Itt az ideje!" – írta Tate Reeves Mississippi kormányzó a Twitteren.

Eddig több mint 3,5 millió texasi kapott legalább egy dózist a COVID-19 vakcinából, 1,8 milliót pedig teljesen beoltottak. Mississippiben az állam lakóinak 14,1% -ának megvolt az első adag, és 7,6% -uk teljes oltással rendelkezik.

Iowban és Montanában nemrégiben feloldották az egész országra kiterjedő maszkviselést, míg Massachusetts teljesen feloldja az éttermek beltéri működésére vonatkozó tiltásokat és lehetővé teszi a koncerttermek 50 százalékos működését.

A múlt hónap végén a Live Nation vezérigazgatója, Michael Rapino optimistán azt nyilatkozta, hogy a nagyszabású amerikai koncertek minden eddiginél közelebb vannak a visszatéréshez.

A próféta szóljon belőle, és próféciája minél hamarabb érvényes legyen itt, a Moszkva téren is...Hiszen a rock and rollban mind egy követ fújunk.

(via blabbermouth)

 

Texas, Mississippi, újranyitás, covid, élő koncertek, tömegrendezvények, Live Nation

 

 

Szólj hozzá!


Kóbor János lánya is fellép a fertőrákosi barlangszínházban

Kóbor János lánya is fellép a fertőrákosi...

Komoly- és könnyűzenei koncertek, tánc- és színi előadások, musicalek és operett is szerepel a fertőrákosi barlangszínház idei évadának...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Elmentek stúdiózni egyet Texasba, majd hazatértek egy albummal és egy fesztivál-fődíjjal – A NYUGHATATLAN-sztori

Stílusosan, a country és a rockabilly őshazájában rögzítette tizenegy dalos korongját az egyik legismertebb hazai country-rockabilly zenekar, a Nyughatatlan. Végül aztán nem csak az új anyaggal, hanem többek között a Texas Sounds Country Music fesztivál fődíjával tértek haza. A Restless megjelenésének apropóján a csapat...

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

Az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét 500 brit moziban is meg lehet nézni élőben

A 2023-as Eurovíziós Dalfesztivált Liverpoolban rendezik meg május 9. és 13. között. A két elődöntő után a döntőt május 13-án tartják.

Parov Stelar és Tommy Cash is csatlakozott a jubileumi Campus fellépőihez

Immár a tizenötödik Campus Fesztiválra készül Debrecen. Ebből az alkalomból szinte napra pontosan 12 évvel az első látogatása után Parov Stelar visszatér a Nagyerdőre.
Új koncertek
Örökzöld klasszikusok
Fenyő 75+
Fenyő 75+
Fertőrákos 
Ákos
Ákos
Fertőrákos 
Ákos
Ákos
Fertőrákos 
Carpathian Impressions
Rakonczai Viktor -...
Rakonczai Viktor -...
Fertőrákos