November 13-ig lemondja a koncertjeit a Barba Negra

2020/10/05  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

A koncerthelyszín a zenekarokkal egyeztetve döntött úgy, hogy amíg ilyen bizonytalan a helyzet – és a próféta beszéljen belőlük, hogy nov. 13-tól nem lesz az –, nem teszik ki sem a közönséget, sem a zenekarokat, sem az előadókat a kétségeknek.

Fotó: Barba Negra/FB
Kedves Barátaink!
Sajnos azt tapasztaljuk a mai világban, a vírussal kapcsolatos hírek teljesen összezavarják az embereket, és egyre erősebb a bizonytalanság érzete. Ez a helyzet nagyban befolyásolja a zenei piacot mind működés, mind pedig tervezhetőség tekintetében: zenészekre és stábokra, szervezőkre, szolgáltatókra, fesztiválokra, klubokra, a dolgozókra és a jegyvásárlókra nagyban kihat a jelenlegi egészségügyi helyzet és korlátozások. Bizonytalanság érezhető az embereken, ami a megszokott szórakozási szokásokat és a közösségben tartózkodást érinti.
A Barba Negra egyeztetett az októberi, és egészen november 13-ig tervezett programok zenekaraival, fellépőivel. Optimistán gondolkodva, egyetértésben arra jutottunk, hogy egy ilyen bizonytalan és tervezhetetlen időszakból át kell helyezni a programokat, egy reményeink szerint biztonságosabb, nyugodtabb időszakra, ahol mindenki stabilabb lesz lelkileg és nem lesz a bizonytalanság ennyire jelen.
Kérünk, hogy a koncertek változásait kísérd figyelemmel az eventekben és kövesd oldalunkat a tájékoztatásainkért! Minden esetben a jegyek érvényességéről, a visszaváltás lehetőségéről, menetéről az adott program eseményében adunk tájékoztatást.
Még egyszer, hátha nem világos: a helyszín döntött így, nem a kormány. S ha jól olvassuk a szöveget, nem a fokozott járványveszély, hanem a konfúz kommunikációból eredő tökéletes talajvesztettség miatt, aminek meg az a következménye, hogy az emberek többsége részleges vagy teljes önkéntes karanténba vonul, mindenesetre koncertre nem megy... A kommentekben valaki leírta: rockereken nem fog a vírus, hát, így legyen, kedves barátaink, bár eddig is voltak kivételek – nekünk már fogalmunk sincs, hol tart ez a dolog, elvesztettük a fonalat: vigyázzatok magatokra.
Barba Negra, programlemondások, törölt koncertek

 

 

Szólj hozzá!


A Netflix-sorozat Lisa nővére jövő januárban az Akváriumban énekel

A Netflix-sorozat Lisa nővére jövő januárban az...

Megvan a Christmas Home című széria? A második évadban Dagny Norvoll Sandvik norvég dalszerző-énekesnő is feltűnik, mi több, Bye Bye Baby című...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

HVG: Lefújták az angliai Download és a barcelonai Primavera Sound fesztiválokat

A 2020-as után a világjárvány miatt másodszor is lefújják az angliai Donington Parkban meg (nem) rendezett, a jellemzően a rock és a metál legnagyobb neveit felsorakoztató Download fesztivált, és ugyanígy jártak el a populárisabb fellépőkről ismert barcelonai Primavera Sound fesztivál szervezői is – írja a hírportál.

Messze Mississippi – Az USA két államában már teljes kapacitással mehetnek az élő koncertek

Texas és Mississippi egyaránt feloldja a kötelező maszkviselést és 100 százalékra növeli az államokban működő vállalkozások és létesítmények kapacitását. Ez azt jelenti, hogy a tömegrendezvényeknek nem lesz akadálya, a stadionok, koncerttermek és más nagy helyszínek e két állam határain belül korlátozás nélkül...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek