November 13-ig lemondja a koncertjeit a Barba Negra

2020/10/05  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

A koncerthelyszín a zenekarokkal egyeztetve döntött úgy, hogy amíg ilyen bizonytalan a helyzet – és a próféta beszéljen belőlük, hogy nov. 13-tól nem lesz az –, nem teszik ki sem a közönséget, sem a zenekarokat, sem az előadókat a kétségeknek.

Fotó: Barba Negra/FB
Kedves Barátaink!
Sajnos azt tapasztaljuk a mai világban, a vírussal kapcsolatos hírek teljesen összezavarják az embereket, és egyre erősebb a bizonytalanság érzete. Ez a helyzet nagyban befolyásolja a zenei piacot mind működés, mind pedig tervezhetőség tekintetében: zenészekre és stábokra, szervezőkre, szolgáltatókra, fesztiválokra, klubokra, a dolgozókra és a jegyvásárlókra nagyban kihat a jelenlegi egészségügyi helyzet és korlátozások. Bizonytalanság érezhető az embereken, ami a megszokott szórakozási szokásokat és a közösségben tartózkodást érinti.
A Barba Negra egyeztetett az októberi, és egészen november 13-ig tervezett programok zenekaraival, fellépőivel. Optimistán gondolkodva, egyetértésben arra jutottunk, hogy egy ilyen bizonytalan és tervezhetetlen időszakból át kell helyezni a programokat, egy reményeink szerint biztonságosabb, nyugodtabb időszakra, ahol mindenki stabilabb lesz lelkileg és nem lesz a bizonytalanság ennyire jelen.
Kérünk, hogy a koncertek változásait kísérd figyelemmel az eventekben és kövesd oldalunkat a tájékoztatásainkért! Minden esetben a jegyek érvényességéről, a visszaváltás lehetőségéről, menetéről az adott program eseményében adunk tájékoztatást.
Még egyszer, hátha nem világos: a helyszín döntött így, nem a kormány. S ha jól olvassuk a szöveget, nem a fokozott járványveszély, hanem a konfúz kommunikációból eredő tökéletes talajvesztettség miatt, aminek meg az a következménye, hogy az emberek többsége részleges vagy teljes önkéntes karanténba vonul, mindenesetre koncertre nem megy... A kommentekben valaki leírta: rockereken nem fog a vírus, hát, így legyen, kedves barátaink, bár eddig is voltak kivételek – nekünk már fogalmunk sincs, hol tart ez a dolog, elvesztettük a fonalat: vigyázzatok magatokra.
Barba Negra, programlemondások, törölt koncertek

 

 

Szólj hozzá!


Egy SMA-s kisfiúért szól az Ocho Macho legújabb dala

Egy SMA-s kisfiúért szól az Ocho Macho legújabb dala

A klipet már mi is bemutattuk a Facebookon, de a teljes történetet csak most ismertük meg hozzá. A zenekar ezúttal a négy éves, SMA-val küzdő...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna és Bandája. Június 11-én és 12-én a...

Liberte! 15 hónap után a franciáknál is indulhatnak a zenés, táncos rendezvények

Több mint egy évig tartó leállás után Franciaországban június 30-tól álló közönséggel is engedélyezett koncertek rendezése, július 9-től pedig kinyithatnak a diszkók.

Visszatér Budapestre az izlandi üstökös – a Barba Negrában ad koncertet a KALEO

A KALEO Fight or Flight turnéja jövő év elején indul, és egy budapesti koncertet is tartalmaz 2022. január 27-én a Barba Negrában.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek