November 13-ig lemondja a koncertjeit a Barba Negra

2020/10/05  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

A koncerthelyszín a zenekarokkal egyeztetve döntött úgy, hogy amíg ilyen bizonytalan a helyzet – és a próféta beszéljen belőlük, hogy nov. 13-tól nem lesz az –, nem teszik ki sem a közönséget, sem a zenekarokat, sem az előadókat a kétségeknek.

Fotó: Barba Negra/FB
Kedves Barátaink!
Sajnos azt tapasztaljuk a mai világban, a vírussal kapcsolatos hírek teljesen összezavarják az embereket, és egyre erősebb a bizonytalanság érzete. Ez a helyzet nagyban befolyásolja a zenei piacot mind működés, mind pedig tervezhetőség tekintetében: zenészekre és stábokra, szervezőkre, szolgáltatókra, fesztiválokra, klubokra, a dolgozókra és a jegyvásárlókra nagyban kihat a jelenlegi egészségügyi helyzet és korlátozások. Bizonytalanság érezhető az embereken, ami a megszokott szórakozási szokásokat és a közösségben tartózkodást érinti.
A Barba Negra egyeztetett az októberi, és egészen november 13-ig tervezett programok zenekaraival, fellépőivel. Optimistán gondolkodva, egyetértésben arra jutottunk, hogy egy ilyen bizonytalan és tervezhetetlen időszakból át kell helyezni a programokat, egy reményeink szerint biztonságosabb, nyugodtabb időszakra, ahol mindenki stabilabb lesz lelkileg és nem lesz a bizonytalanság ennyire jelen.
Kérünk, hogy a koncertek változásait kísérd figyelemmel az eventekben és kövesd oldalunkat a tájékoztatásainkért! Minden esetben a jegyek érvényességéről, a visszaváltás lehetőségéről, menetéről az adott program eseményében adunk tájékoztatást.
Még egyszer, hátha nem világos: a helyszín döntött így, nem a kormány. S ha jól olvassuk a szöveget, nem a fokozott járványveszély, hanem a konfúz kommunikációból eredő tökéletes talajvesztettség miatt, aminek meg az a következménye, hogy az emberek többsége részleges vagy teljes önkéntes karanténba vonul, mindenesetre koncertre nem megy... A kommentekben valaki leírta: rockereken nem fog a vírus, hát, így legyen, kedves barátaink, bár eddig is voltak kivételek – nekünk már fogalmunk sincs, hol tart ez a dolog, elvesztettük a fonalat: vigyázzatok magatokra.
Barba Negra, programlemondások, törölt koncertek

 

 

Szólj hozzá!


100 éve a Városmajorban – a szabadtéri színpad zenei programjai

100 éve a Városmajorban – a szabadtéri színpad...

A Városmajori Szabadtéri Színpad fennállásának 100. évfordulóját még az eddiginél is gazdagabb programkínálattal és meglepetésekkel ünnepli...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Meghalt Vangelis

Meghalt Vangélisz Papathanaszíu, ismertebb nevén Vangelis. Az Oscar-díjas görög zeneszerző 79 éves volt – adta hírül a HVG.hu.

A világ leglázadóbb koncertzenekara nemsokára Budapesten: végre ideér a Gogol Bordello!!!!

Imádjuk őket, a Szigeten többször is a nulladik sorból (fotós árok) élvezhettük az egyébként ukrán származású Eugene Hütz – tényleg így hívják – és bandája elementáris energiát felszabadító, koncertnek nevezett őrületét. 2021. június 26-án adtak volna koncertet, végül majdnem pont egy évvel később, 2022. június...
Új koncertek