Visszajöhet a karantén?

2020/11/03  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

A kormány egyes tagjai különböző megszólalásaik alkalmával felvetették, hogy minden olyan intézkedés ismételt bevezetésének a lehetőségét mérlegelik a koronavírus-járvány elleni védekezésben, amellyel tavasszal már éltek.

Visszajöhet a karantén?

Állítólag kedden és szerdán hoz döntéseket a kormány.

Nem akarjuk az ördögöt a falra festeni, de a lehetséges módosítások között a lakhelyelhagyási korlátozásokat és a vásárlási idősáv visszaállítását emlegetik a különböző sajtóorgánumok. Mindazonáltal még az is lehet, hogy egyelőre nem kerül sor ezekre.

Mint ismeretes, hétfőtől változtak a maszkviselés szabályai. Több kedvelt szórakozóhely Fb-oldalán megjelent poszt összesítése alapján ez a  kérés:

Lécci, ne cseszegessétek a személyzetet, ha rátok szólnak, hogy húzzátok fel (rendesen) a maszkot: nagyon durva büntetéseket helyeztek kilátásba a maszk ellazázásáért, és azokat az összegeket nem te fogod kifizetni. Úgyhogy, kérünk mi is, ne velük kezdj szájkaratéba az arc eltakarását illetően. És pls., pls., pls.: ha betegség tünetei kezdenek rajtad mutatkozni és/vagy a közvetlen környezetedben covidos van, ne menj közösségbe.

Viszont:

a 444 elmagyarázza, miért engedi meg az új rendelet, hogy az is maszk nélkül ülhessen az asztalánál az étteremben vagy kocsmában, aki éppen nem eszik vagy iszik

 

Iszonyúan nagyon és őszintén bízunk abban, hogy nem hónapokról van szó, bár tény, hogy továbbra sem nézünk túl jó rész elébe, de kibírjuk. Együtt kibírjuk. A zene segít.

via 444.hu

 

 

koronavírus, #maradjotthon, karantén

 

 

Szólj hozzá!


A tesztkoncert után majdnem igazi arénabuli lesz Barcelonában

A tesztkoncert után majdnem igazi arénabuli lesz...

Barcelonában 5000 fős rockkoncertet rendeznek március 27-én, miután a korábbi, teszteléssel lezajlott kísérleti koncertek során nem fertőződött...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

Megharcoltak érte: 37 ezer fontért kelt el az Abbey Road egy utcanévtáblája

Átszámolva 15,7 millió forintot adott a tárgyért egy Beatles-rajongó – vagy Beatles-rajongókra számító befektető – az árverésen. A BBC csütörtöki beszámolója szerint a leütési ár messze meghaladta az előzetesen becsült 1000-2000 fontot.

Újra szól a rock a Hegyalján! – Alakul a Wild East Rock fesztivál programja

Most nem túrjuk elő, hányszor és hol sírtunk a Hegyalja fesztivál után – minden imánk így hallgattasson meg :) A LESZ Feszt és a Geronimo Motorcycle Club East összefogása valóságra váltotta a reményeket.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek