3 nap alatt 20 millióan nézték meg Ed Sheeran és Justin Bieber kollaborációját

2019/05/12  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Május 9-én töltötték fel, jelenleg 20 millió körül jár a nézettségi mutatója a két sztár közös klipjének. Mondhatjuk, nagy siker, de azért az "elsöprő" jelző még mindig Taylor Swiftnek jár, mert Brendon Urie-val közös dala immáron felülről veri a 160 milliót.

Fotó: Justin Bieber/Insta

A mindössze 28 éves Ed Sheerant nem véletlenül hívják napjaink egyik legnagyobb zenészének. Olyan slágereket köszönhetünk neki, mint a „Perfect", a „Thinking Out Loud", valamint nem utolsó sorban 2017-es év legnagyobb slágerét, a „Shape of You"-t, amely rekordot döntött a Spotify-on a maga 2,1 milliárdos hallgatottságával, a hozzá készült videóklipet pedig 4,1 milliárd néző látta a YouTube-on. Legutóbbi albuma „÷" címmel jelent meg 2017-ben, és azóta minden idők egyik legsikeresebb lemeze lett az Egyesült Királyságban.

 

13+1 tény, amit tudnod kell Ed Sheeran új albumáról

 

Ed élő fellépéseivel is mindenkit lenyűgöz. 2015-ben zenekari kíséret nélkül töltötte meg a Wembley stadiont, ezzel hivatalosan is beírva magát a történelembe, de a hazai közönségnek sem kell már sokáig nélkülöznie, ugyanis az idei Sziget fesztivált az ő telt házasnak ígérkező koncertje nyitja Budapesten.

 

Megvan a 2019-es Sziget első fellépője: Ed Sheeran

 

Az alig 25 éves Justin Bieber 2009-ben robbant be a zenei világba, karrierje azóta is töretlen.  A többszörös Grammy-díjas énekes-dalszerzőnek köszönhetjük többek közt a „Despacito" remixet, a „What Do You Mean" című dalt és a Major Lazer-rel közös „Cold Water"-t is. Noha nemrég bejelentette, hogy belefáradt a sztárlétbe, ezért egy időre visszavonul a zenei életből és a reflektorfényből, úgy tűnik, azért "kisebb" kalandokat azért vállal mindeközben.

A klipnek már van remix-verziója, magyar feliratos verziója, itt az eredeti szövegvideó:

 

 

Taylor Swifték bevezetőben emlegetett klipje pedig itt látható:

Ed Sheeran, Justin Bieber, klip, Taylor Swift, YouTube

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek