A Honeybeast másnapos

Megérkezett a Honeybeast legújabb dala, amelyhez Horváth Réka készített klipet – ő felel amúgy Krúbi vizuális anyagaiért is.

 Honeybeast – Krúbi: mi a közös bennük?
Pénz áll a független előadók házához – ne hagyjátok ki a lehetőséget!

Pénz áll a független előadók házához – ne hagyjátok ki a lehetőséget!

A WMMD 2022-ben több mint 5 millió forintot fordított a különböző megjelenések marketingkommunikációs kampányaira, idén ezt megduplázták, jövőre pedig újabb szintet lépnek: 15.000.000 Ft értékben egy komplex, klip- és kommunikációs támogatási alapot hoznak létre, amelyre hazai...
 
Ilyen volt a hangulat tavaly (fotó: Magyar Klipszemle/FB)

Ezek ma a legjobb hazai klipek – versenyben Azahriah, Dzsúdló, a Carson Coma és nagyon sokan mások

Összeállt a 7. Magyar Klipszemle Versenyprogramja. Az ember nem is gondolná, hogy ennyi videó készült az előző szemle óta eltelt évben... Stíluskavalkád mind vizuális, mind zenei tekintetben!
 
 
Fotó: Maluridé/FB

Maluridé: szeressétek a feltörekvő dream-pop formációt!

A Maluridé 2020 tavaszán alakult, jelenlegi felállásban 2022 tavaszától zenélnek együtt. A zenekar alternatív zenei műfaja a pop, amely az elektronikus zene alapjaira épül, ugyanakkor lírikus, szövegközpontú énekszólamaikkal a klasszikus harmóniák eszköztárából is válogatnak.
 
„Egy dal a lezárásról, megértésről” – megjelent a Maluridé érzelmes újdonsága

Dal a lezárásról

A Maluridé formáció 2020 tavaszán alakult, jelenlegi felállásban 2022 tavaszától zenélnek együtt. A zenekar alternatív zenei műfaja a pop, és elektronikus zene alapjaira épül. A Telekom Electronic Beats 2022-es SZELEKTOR pályázatán bekerültek a pop kategória legjobb 10 dala közé,...
 
Kaliforniában forgatott klippel tér vissza a BBC által is elismert fiatal énekesnő

Kaliforniában forgatott klippel tér vissza a BBC által is elismert fiatal énekesnő

A szlovák popsztár, Karin Ann sikeres tavaszi EP-je, és komoly nemzetközi turnéja után új klippel jelentkezik. A fiatal énekesnő, akit BBC egyik műsorában is generációja egyik legnagyobb tehetségének kiáltották ki, most egy Kaliforniában forgatott klippel tér vissza.
 
A csúcsot támadja a Brains legújabb klipjében

A csúcsot támadja a Brains legújabb klipjében

Ha a hegy nem megy Mohamedhez... A Brains legújabb klipjében, a zenekar frontembere, Columbo átvitt értelemben és szó szerint is feljut a hegy csúcsára.
 
 
Fotó: Three Days Grace/FB

A Budapest Parkban forgatták a Three Days Grace legújabb videóklipjét

A többszörös platinalemezes Three Days Grace hetedik, ”Explosions” című albumának bemutató turnéja során szeptember 30-án hazánkban is fellépett, a Budapest Parkban. A koncert sikerét mi sem tükrözi jobban, mint hogy legújabb klipjüket, ”I Am The Weapon” című dalukhoz, teljes...
 
Ha valaki a jéghideg Duna vizén lebeg, tüdőgyulladást fog kapni...

Ha valaki a jéghideg Duna vizén lebeg, tüdőgyulladást fog kapni...

Caramel tüdőgyulladást kapott új klipje forgatásán, de szerinte így is megérte...
 
Fotó: Bobal Phorography

Stand Your Ground – a Tulpa új klipje és a bazi nagy ledfal

A Tulpa zenekar idén tavasszal megjelent How to Create… című nagylemezén szereplő első dalhoz készült videóklip, amelynek különlegességét a OneSCRN stúdió 28x6 méteres ledfala adja, ami előtt a zenekar játszik.
 
Fotó: Hajógyár

644 benevezett klipből 16 kapott díjat az idei Magyar Klipszemlén

Hatodik alkalommal, október 13-án, rendezték meg a Magyar Klipszemlét, az egy éves születésnapját ünneplő Hajógyár közreműködésével. A beérkezett 644 klipből 16 kategóriában díjazták az elmúlt év legmenőbb alkotásait az Akvárium Klubban. 
 
Fotó: Görögh Attila

Egy Tankcsapda-klipet kapott 65. szülinapjára Mucsi Zoltán

Új dallal jelentkezett a Tankcsapda: s rögtön klipet is csatoltak hozzá. A Carpe Diem klipjét Görögh Attila (Atus/ex-koncert.hu) rendezte, a főszerepre a Jászai Mari-díjas színészt, Mucsi Zoltánt kérték fel, aki a zenekar egy kisfilmjében már felbukkant tavaly.
 
A világnak nincs szüksége több olyan klipre, amiben bérelt Ford Mustanggal szelik az országutat

A világnak nincs szüksége több olyan klipre, amiben bérelt Ford Mustang szeli az országutat

Az orvosból zenésszé avanzsálódott, ír származású O’SULLIVAN az elmúlt bő másfél évben igen termékeny volt szóló karrierjében, idén ősszel pedig első önálló szólólemezével jelentkezik. Ezt vezeti fel a most megjelenő különös szerelmes dal, a Devils, amihez egy abszurd...
 
A  Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest Parkba jön

A Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom...

Noha, a Rage Against The Machine már nem jutott el Magyarországra és már feltehetően nem is fog, legendás gitárosa, Tom Morello viszont hamarosan...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Így nyaral a Balaton-parton a Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaan

Az anarchia helyett humorral lázadó, éppen 45 éves brit punk ikon, a Toy Dolls, a még kerekebb, négy évtizedet ünneplő Stratovarius a finn powermetal színeiben, és honfitársaik, az északi kocsmabulik hangulatát metalmuzsikába hajtogató Korpiklaani csapata is tiszteletét teszi Alsóőrsön, a Tábor Fesztiválon.

Budapesten lép fel a szörnymetál csapat, akikről teret neveztek el Finnországban

A Lordi legfrissebb, Screem Writers Guild című lemezét mutatja be március 23-án a Barba Negrában.
Új koncertek