A Quimby billentyűsének új klipjében ott van már mindenki!

2019/05/16  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Balanyi Szilárd a Quimby mellett saját szólóprodukciójával pörög, mi is mutogattunk tőle már klipeket, viszont ez a mostani különbözik egy dologban az előzőktől: a teljes zenekar feltűnik benne.

A Quimby billentyűsének új klipjében ott van már mindenki!

Balanyi Szilárd a Quimby mellett saját szólóprodukciójával is újra aktív. A megújult zenekarban Bátor Bence, Paczári Viktor, Tóth Ádám, valamint három csodás énekesnő, Galambos Dorina, Schoblocher Barbi és Kiss Flóra a társai. A régi-új formáció februárban mutatta be Just Another Day című klipes dalát, most pedig egy magyar nyelvű számmal jelentkeztek, itt a Föld hívja Földet.

Ez az első olyan dal, amelyet Szilárd már teljes egészében a zenekar tagjaival közösen írt.

„A szám a stúdióban született. Én csak egy hevenyészett demó ötlettel érkeztem, majd mindenki hozzárakott valamit, így lett kerek, egész. Teljesen új a csapat, frissek az energiák és ez nagyon jót tesz az ihletnek” – mesélte.

A klipet a Just Another Dayhez hasonlóan ezúttal is sinco készítette. A videó egy részét annak a háznak a tetején forgatták, ahol Szilárd is lakik. Az ötemeletnyi mélység kicsit próbára tette az alkotókat:

„A tetőre kijutás elég kalandos volt, egy nagyon hosszú és meredek vaslétrán kellett felmászni a cserepekig, ahol egy ici-pici kis nyíláson kellett kimásznunk... De a forgatás catering bázisa a lakásunk volt, így ott gondoskodtunk a segítségről, ha valakinek egy kis bátorításra volt szüksége.”

Szilárd a nyáron több fesztiválon is fellép, mint például a Művészetek Völgyében, a SZINen vagy az Örvényeshegy Pikniken. Némelyiken teljes zenekari kísérettel láthatjuk, a meghittebb helyszíneken pedig az énekesnők társaságában Piano Projekt koncertet adnak, ahol egy szál zongorán szólalnak meg a dalok.

Balanyi Szilárd, Quimby, szólóalbum, Galambos Dorina, Schoblocher Barbi, Kiss Flóra, Piano Projekt

 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek