A Szigeten kívül is zajlik az élet: új magyar klipek

2018/08/12  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Reméljük, a 150 ezer Szigetre érkezett külföldi közül sokan megtekintik gyönyörű fővárosunkat is, ajánlónkból két dal is Budapestről szól.

A Szigeten kívül is zajlik az élet: új magyar klipek

Zséda vadonatúj dallal rukkolt elő A Budapest Dal 2018-ra. A felemelő felvételt az ír származású, EMeRTon-díjas Jamie Winchester, Luca Chiavaralli és Tariska Szabolcs írták közösen, így az eredmény egy kiválóan hangszerelt nemzetközi koprodukció lett.

 

Vadonatúj, akusztikus verzióval jelentkezik Wolf Kati legfrissebb, „Itt vagy" című számához. Az új felvételen olyan sztárszerzők dolgoztak, mint az Attila-díjas költő, Kemény István tehetséges lánya, Kemény Zsófi, vagy az Artisjus-díjas Szűcs Norbert, akinek egy korábbi szerzeménye a New York-i Divathét keretein belül debütált.

 

A Nági & Ya Ou zenészpáros „Úgy kéne" című, szívet melengető felvétele a Fővárosi Önkormányzat „Budapest Dal" pályázatkiírására készült. A dalához most egy elbűvölő videóklip is készült, amely a főváros egyik legromantikusabb helyszínére, a Várkert Bazárba kalauzol minket.

 

Új felvételekkel jelentkezik a magyar underground szcéna egyik legtehetségesebb feltörekvő zenekara, a szláv csengésű AŽUR (ejtsd Azsúr). A 2016-ban alakult banda alternatív pop-rockot játszik, de a tagok imádnak kísérletezgetni. A „Piros, és nem kék" című háromdalos EP egy csepp ízelítő a zenekar ősszel debütáló nagylemezéből.

Az AŽUR tevékenységét 2018-ban az NKA Hangfoglaló Programja támogatja

klippremier, Azur, Zséda, Wolf Kati, Nági & Ya Ou, Budapest dala

 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek