Az ördög bújt a Mötley Crüe vadonatúj klipjébe

2019/10/31  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

A Mötley Crüe egy olyan animációs klippel rukkolt elő, amelyhez hozzákevertek egy jó adag retro stílust meg egy raklap sátánt. A "Ride With The Devil" ezen felül tele van bujasággal és az ikonikus együttes fotóival.

Vissza a 80-as évekbe – itt a Mötley Crüe vadonatúj szövegvideója

Los Angeles "ajándékaként" a Mötley Crüe ˜Vince Neil (ének), Mick Mars (gitár), Nikki Sixx (basszus) és Tommy Lee (dob) – 38 éve vezényli a rockpanteont.

Világszerte eladott albumaik száma meghaladja a 100 milliót, ezekből hét platina- és multi-platina, kiadtak 22 top 40 rock slágert, hat top 20 pop-single-t, kaptak három Grammy-jelölést, négy New York Times bestseller-elismerést és rendelkeznek csillaggal a hollywoodi Hírességek sétányán is. Bár nagyon bíztak benne, sőt, azt nyilatkozták, ha bekerülnek, akkor talán némi közös zenélésre is sor kerülhet, mi több, két olyan név is bekerült már, aki játszott már előttük/velük (Alice Cooper, Guns n' Roses), idén mégsem kerültek fel a Rock & Roll Hall of Fame szavazási listájára. Majd jövőre...

A pályájuknál csak a színpadi show-ik extravagánsabbak, számtalan turnét nyomtak le az egész világon. A zenekar 2015-ben befejezte kétéves búcsúturnéját: 165 koncertet adtak öt kontinensen, 100 millió dollár fölött kaszáltak... A zenéjüket gyakran olyan nagy márkák veszik kölcsön, mint például a KIA Motors, a Dodge, a Coldwell Banker, a NASCAR, a Carl's Jr. és még sokan mások. A 2019-es Super Bowl során a "Kickstart My Heart" szerepelt a Planter's Nuts reklámjában (Charlie Sheennel együtt), a "Home Sweet Home" pedig az Animal Planet Puppy Bowl reklámjában.

Nemrég a Netflix készítette el a "The Dirt" című életrajzi filmet, amelyet természetesen a zenekar karrierje és a 2001-es, azonos című New York Times-bestseller alapján raktak össze. A filmet eleinte kétkedve fogadták, de aztán 95% -os közönségértékelést ért el a Rotten Tomatoes-on, s felvonultatja klasszikus slágereik katalógusát, valamint néhány új felvételt is. A filmnek – azon kívül, hogy az egekben szökött a streaming profiljuk látogatottsága – az volt az egyik legnagyobb hozadéka, hogy a fiatal film- és zenerajongók új generációja fedezte fel magának a kvartett zenéjét, stílusát és örökségét.
A zenekar 2019-ben ünnepli a zenekar ikonikus ötödik stúdióalbumának, a "Dr. Feelgood" 30. évfordulóját, amelyen a legnagyobb slágerei szerepelnek, beleértve az album címadó dalát.  Az 1989-ben kiadott album több mint hatmillió példányban kelt el – így  minden idők egyik legkelendőbb albuma lett.
És akkor itt az új klip:

 

Mötley Crüe, Dr.Feelgood, évforduló, új klip

 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek