Egy német, egy magyar és két osztrák bemegy a bárba...

2022/01/19  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Ha most a csattanóra vársz, akkor sorry, mert ez nem egy béna vicc felütése, hanem egy új zenekari projekt izgalmas kezdete, amelyet úgy hívnak: Durcel Haze.

Fotó: Durcel Haze/FB

A négytagú csapat tapasztalt zenészekből áll össze: Suba János (basszusgitár, ének), Mario Edinger (gitár, ének), Wolf Vogler (gitár, ének) és Klaus Langer (dobok, ének), akik már korábbi, a szcénában jól ismert projektekben - mint az Esperanto, Manspirit és Astral Dog - is bizonyították képességeiket.

Annak ellenére, hogy az elmúlt években nehéz volt megfelelő zenekari találkozókat tartani Kufsteinben, sikerült egy egészen különleges, garázs- és indie-rock hatásokat is tartalmazó alternatív rockalbumot létrehozniuk, amely kreativitásával és mélységével győz meg. Ízelítőként az elkövetkezendőkre, 2022. január 14-én adták ki az album első dalát, a "The Void" című kislemezt.

Nekünk bejött ez a dal, várjuk, mikor mutatkoznak be élőben is Magyarországon!

Durcel Haze, Suba János

 

 

Szólj hozzá!


Iggy Pop kapta a 2022-es Polar Music-díjat

Iggy Pop kapta a 2022-es Polar Music-díjat

Iggy Pop – született James Newell Osterberg – pár napja egy ünnepélyes díjátadó gálán vette át Stockholmban a 2022-es Polar Music Prize-ot....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Állva ünnepelték a cannes-i fesztiválon az Elvis-film két főszereplőjét

A Király életének számos eddig nem ismert epizódját bemutató, pergő ritmusú alkotás díszbemutatóját szerda este tartották.

Összeállt a Party a Szigeten

Újabb előadók nevei kerültek napvilágra a Sziget idei felhozatalából, ezúttal a Ticketswap Party Aréna fellépőiből válogatva. Azt már korábbról is tudjuk, hogy fellép Alan Walker, Steve Aoki, Apashe vagy NGHTMRE, és arról is volt szó, hogy lesz egy dedikált napja az elrow-nak és a Q-Dance-nek is. Most további részletekkel szolgálunk.
Új koncertek