Szécsi Pál 80

Ilyen hosszú ideig még nem készült videóklip a Földön: hiperkarma – zöldpardon

2021/07/16  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Ilyenek történnek, amikor a hiperkarma frontembere takarít...

 Ilyen hosszú ideig még nem készült videóklip a Földön: hiperkarma – Zöldpardon

Akiben ezek után fellángolt a vágy (pl. mi), hogy élőben is meghallgassa, annak aug. 21-én a 10 nap Strand fesztiválon, majd szeptember 3-án a Balaton közepén, a KOMP-koncerten lesz alkalma rá.

"Néhány hete takarítás közben a szekrényem mélyén rábukkantam egy ősrégi mobil winchesterre, amelyen találtam egy rég elfeledett dolgot: valamikor még 2007-ben az akkori kiadóm felhívott, és azt mondta, hogy az általa szponzorált, és akkoriban befuttatni kívánt aktuális zenekarának a videóklip-forgatásán maradt tíz percnyi felhasználható film(!), és hogyha szeretném, és kiutazok Budakeszire, akkor erre a ritka nyersanyagra rögzítenek nekem egy saját videóklipet.

Akkoriban már évek óta nem aludtam, mivel folyamatosan tele voltam tömve drogokkal, de azért odamentem, és kétszer eljátszottam a „zöldpardon” című 2000-ben megjelent hiperkarma-dalt, a maradék négy percben pedig a műteremben található tárgyakkal bohóckodtam egy sort, de aztán még jobban betéptem, és az egész dolog elfelejtődött.
Tizennégy évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy Fekete Gy. Viktor barátom segítségével végre összevágjuk ezt a klipet, és mivel szerintem ilyen hosszú ideig még nem készült videóklip a Földön, azt hiszem, fel is hívom a Guinness-t."
forrás, fotó: hiperkarma zenekar
hiperkarma, zöldpardon, klip, Bérczesi Robi

 

 

Szólj hozzá!


Innen Szép Nyerni: májusban érkezik az AWS új albuma, koncert a Parkban

Innen Szép Nyerni: májusban érkezik az AWS új...

Az új év új mérföldkövet is hoz a zenekarnak: május 10-én érkezik ötödik nagylemezük, mely egyben az első ebben a felállásban.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Kinek mond valamit ez a három betű: SBB?

Aki a progrock szerelmese, annak biztosan! A legendás lengyel progresszív rock zenekar október 17-én a fővárosi Erkel Színházban lép fel.

SBB: Kinek mond valamit ez a három betű?

Aki a progrock szerelmese, annak biztosan! A legendás lengyel progresszív rock zenekar október 17-én a fővárosi Erkel Színházban lép fel.
Új koncertek