Ilyen hosszú ideig még nem készült videóklip a Földön: hiperkarma – zöldpardon

2021/07/16  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Ilyenek történnek, amikor a hiperkarma frontembere takarít...

 Ilyen hosszú ideig még nem készült videóklip a Földön: hiperkarma – Zöldpardon

Akiben ezek után fellángolt a vágy (pl. mi), hogy élőben is meghallgassa, annak aug. 21-én a 10 nap Strand fesztiválon, majd szeptember 3-án a Balaton közepén, a KOMP-koncerten lesz alkalma rá.

"Néhány hete takarítás közben a szekrényem mélyén rábukkantam egy ősrégi mobil winchesterre, amelyen találtam egy rég elfeledett dolgot: valamikor még 2007-ben az akkori kiadóm felhívott, és azt mondta, hogy az általa szponzorált, és akkoriban befuttatni kívánt aktuális zenekarának a videóklip-forgatásán maradt tíz percnyi felhasználható film(!), és hogyha szeretném, és kiutazok Budakeszire, akkor erre a ritka nyersanyagra rögzítenek nekem egy saját videóklipet.

Akkoriban már évek óta nem aludtam, mivel folyamatosan tele voltam tömve drogokkal, de azért odamentem, és kétszer eljátszottam a „zöldpardon” című 2000-ben megjelent hiperkarma-dalt, a maradék négy percben pedig a műteremben található tárgyakkal bohóckodtam egy sort, de aztán még jobban betéptem, és az egész dolog elfelejtődött.
Tizennégy évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy Fekete Gy. Viktor barátom segítségével végre összevágjuk ezt a klipet, és mivel szerintem ilyen hosszú ideig még nem készült videóklip a Földön, azt hiszem, fel is hívom a Guinness-t."
forrás, fotó: hiperkarma zenekar
hiperkarma, zöldpardon, klip, Bérczesi Robi

 

 

Szólj hozzá!


A My Way-gyilkosságok, avagy sose énekelj Sinatrát hamisan!

A My Way-gyilkosságok, avagy sose énekelj Sinatrát...

A hétvégén a kezünkbe került az Interpress Magazin "Tudta-e" kiadása, ebben volt egy szócikk a My Way-gyilkosságokról, ennek a történetnek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Megvannak a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

A pályázat első díját Lévay Jenő "A telihold dalai - Egyszer használatos homokóra Cseh Tamásnak" című alkotása nyerte, a második helyen Tóth Xénia "Bárány az üres lakásban" című fotográfiája végzett, a harmadik pedig Mayer István "Cseh Tamás" című domborműve lett.

Az életben lesz még több móka: közeleg a Kispál on Orfű

Lovasiék anno egy Partizán-adásban jelentették be, hogy Orfűn lesz minifesztivál és koncert, valamint új dal is készült – mindezt rózsaszínben.
Új koncertek