Ilyen hosszú ideig még nem készült videóklip a Földön: hiperkarma – zöldpardon

2021/07/16  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Ilyenek történnek, amikor a hiperkarma frontembere takarít...

 Ilyen hosszú ideig még nem készült videóklip a Földön: hiperkarma – Zöldpardon

Akiben ezek után fellángolt a vágy (pl. mi), hogy élőben is meghallgassa, annak aug. 21-én a 10 nap Strand fesztiválon, majd szeptember 3-án a Balaton közepén, a KOMP-koncerten lesz alkalma rá.

"Néhány hete takarítás közben a szekrényem mélyén rábukkantam egy ősrégi mobil winchesterre, amelyen találtam egy rég elfeledett dolgot: valamikor még 2007-ben az akkori kiadóm felhívott, és azt mondta, hogy az általa szponzorált, és akkoriban befuttatni kívánt aktuális zenekarának a videóklip-forgatásán maradt tíz percnyi felhasználható film(!), és hogyha szeretném, és kiutazok Budakeszire, akkor erre a ritka nyersanyagra rögzítenek nekem egy saját videóklipet.

Akkoriban már évek óta nem aludtam, mivel folyamatosan tele voltam tömve drogokkal, de azért odamentem, és kétszer eljátszottam a „zöldpardon” című 2000-ben megjelent hiperkarma-dalt, a maradék négy percben pedig a műteremben található tárgyakkal bohóckodtam egy sort, de aztán még jobban betéptem, és az egész dolog elfelejtődött.
Tizennégy évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy Fekete Gy. Viktor barátom segítségével végre összevágjuk ezt a klipet, és mivel szerintem ilyen hosszú ideig még nem készült videóklip a Földön, azt hiszem, fel is hívom a Guinness-t."
forrás, fotó: hiperkarma zenekar
hiperkarma, zöldpardon, klip, Bérczesi Robi

 

 

Szólj hozzá!


Hangol már a zenekar – Lovasi András új formációval járja be az országot

Hangol már a zenekar – Lovasi András új...

A zenekar a "Lovasi András és barátai nevet" viseli, s a zenész a Grand Hotel Halmahera címmel, ősszel megjelent új nagylemezét turnéztatja meg.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Jön a MUSE Sopronba!

Már a Volt Fesztivál 2022-es fellépőinek listáján a Muse, a The Killers, a Sum41, a Bring Me The Horizon és Yungblud. Mindez jövőre, június 21 és 25 között, Sopronban.

A jövőben a harmadik oltáshoz fogják kötni a védettségi igazolványt

Egy idő után... Hogy ez valójában egy napot, egy hetet, egy hónapot vagy egy évet jelent (a szám tetszőlegesen cserélhető), ahhoz a Telex cikke sem juttatott közelebb minket.
Új koncertek