Két brit meg Taylor Swift

2019/08/22  ·   Klippremier   ·  Simonyi Éva

A múlt héten két nagy brit együttes is hallatott magáról: új dallal jelentkezett az Enter Shikari és a You Me At Six is

Két brit meg Taylor Swift

A Facebookon már bemutattuk, itt ráerősítünk.

Az Enter Shikari idén tavasszal 16. alkalommal járt nálunk, és adott óriási koncertet az Akváriumban, erről beszámolót itt olvashattok, illetve sikerült őket egy interjúra is elcsípnünk, ami alapján ők az egyik legkedvesebb és közvetlenebb zenekar, akikkel eddig találkoztam, és nem utolsósorban imádják a magyar rajongókat. A Stop The Clocks című dalt már egy éve játsszák koncerteken, de a stúdiófelvételt még csak most osztották meg velünk, íme:

 

A banda idén ünnepli 20. születésnapját, óriási gratula érte, illetve az új dalért, alig várjuk, hogy ismét láthassuk őket!

A másik nagy hír a You Me At Six háza tájáról érkezett, ugyanisők is előrukkoltak egy új dallal, ez What's It Like:

 

Őket is többször láthattuk már Magyarországon, legutóbb januárban az Akváriumban, ahol bár elég kevesen voltunk ahhoz képest, hogy otthon Angliában, és más országokban (főleg Európában) mennyire népszerűek, a hangulat zseniális volt, így reméljük ők is mihamarabb visszajönnek hozzánk koncertezni.

***

A két brit együttesen kívül Taylor Swift is kiadott egy új dalt, a “Lover” című dalához jelentetett meg egy szöveges videót, amit már több, mint hétmilliószor tekintettek meg. A dal az énekesnő 7. stúdióalbumának címadó dala, amely augusztus 23-án jelenik meg.

 

Erre az albumra kerül fel a Panic! At The Disco frontemberével, Brendon Urie-val kiadott közös dala, a ME!:

és a júniusban jött ki a You Need To Calm Down is:

 

 

 

Enter Shikari, You Me At Six, Taylor Swift

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek