Klipsztori: profi vívókkal forgatott a Honeybeast

2017/12/07  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Az „Így játszom” sikere után közel háromnegyed évvel jött ki most az új Honeybeast-videó. A vívókkal forgatott kisfilm a „Súlytalan” album harmadik kiadott dalához, a „Védtelen”-hez készült.

Klipsztori: profi vívókkal forgatott a Honeybeast

"Nagyon bízunk ebben a dalban, ezért is lett az album első száma. Korábbra terveztük a megjelenést, de az „Így játszom” várakozásokon felül jól teljesített, ezért vártunk" – meséli Bencsik-Kovács Zoltán, a zenekar szerzője, gitárosa.

A „Védtelen” nagyjából három síkon játszódik. Egy szomorú szerelmes dal, a szakítás utáni magányosságról, de a külvilág okozta fenyegetettségre is reflektál. Kifejezően ábrázolja azt az életérzést, ahogyan egy nő érzi magát manapság a világban. A harmadik réteg pedig maga a konklúzió, hogy igazából csak magunkra számíthatunk, ha meg akarjuk vívni a harcainkat.

A klip alapötlete a zenekartól jött. "Mindig csodálattal néztem a sportközvetítésekben a vívókat. Magával ragadtak a mozdulataik, a sport hangulata" – jegyzi meg Bencsik-Kovács Zoltán. A dal főszereplője valójában önmagával és a külvilággal is harcot folytat, szó szerint vív; a nő a férfivel szemben; gyönyörű képi megjelenítése a párkapcsolatok dominanciaharcának.

Az UTE Vívó Szakosztály jelenleg az olimpiára készülő sportolói, Kossuth Bálint és László Luca Kata szerepelnek a videóban. A női főszerepet egy idő után Erdei Nikolett táncos veszi át. A klip rendezője, a zenészként is ismert, Czoller Bence.

Mindeközben egészen februárig folytatódik a nagysikerű Symphoney turné , és már most közel telt házas a december 15-i, évzáró Honeybeast koncert a Barba Negra-ban.

Honeybeast, Súlytalan, Védtelen, klip

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek