Lakásklipet forgatott a Carbonfools az új album magyar nyelvű dalához

2019/12/11  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Megjelent a The Carbonfools hetedik nagylemeze, amely a Carbonsun címet kapta. Az előző lemezükhöz hasonlóan, most is készült egy magyar nyelvű dal is, „Mindent eltakar” címmel, amihez rögtön forgattak is egy klipet.

Lakásklipet forgatot a Carbonfools az új album magyar nyelvű dalához

A különleges UV-festékes felvételek Titusz lakásában készültek.

"Kicsit szét kellett pakolnom és furcsa volt, hogy pucér fiúk vannak a fürdőszobámban, de jól haladtunk a dologgal" -– meséli a zenekari dj-je.

A dalszöveget az énekesünk Fóris-Ferenczi Gábor öccse, Áron írta még korábban. Gábor elhozta egy próbára és megtetszett, így nekiálltunk és közösen kidolgoztuk a dalt. Ez került fel utoljára a lemezre, mert a többi 8 már nagyjából meg volt korábban is.

"Nemrég kérdezték egy interjúban, hogy milyenek lettek az új dalok, akkor is azt tudtam mondani, hogy olyan "carbonosak", mert mindenféle hangulat, stílus és ritmus került bele, de talán egy kicsit nyersebb, rockosabb lett a szokásosnál" – mondta Fóris-Ferenczi Gábor énekes.

„A cél az volt, hogy a korábbiaknál letisztultabb és tömörebb anyagot csináljunk. A szokásos Carbon-témák mellett akartunk beszélni egy kicsit a környezeti és társadalmi témákról is, mint például az emberek manipulálása, vagy a fenntarthatóság” – tette hozzá Gulyás Barna gitáros.

A fizikai példányokat is gyártják már, először a január 23-i Carbonsun lemezbemutatón lehet majd megvásárolni az A38 hajón.

 

 

 

 

 
Carbonfools, Carbonsun, lemezbemutató, A38

 

 

Szólj hozzá!


A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek