Mit álmodtál? Az Elefántnak elmesélheted!

2020/12/16  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

A zenekar elsőként mondta le koncertjeit a járvány miatt, de a munkát nem hagyták abba. Új albumon dolgoznak, amihez a rajongók együttműködését kérték.

Mit álmodtál? Az Elefántnak elmesélheted!

Adj álmot címmel indult útjára az alkotófolyamat: a közönség és a zenekar álmai ihletik majd a dalok születését – hangulatban, szövegben, képben. Egy szerencsés álmodozó önálló dalt kap, de számos Elefántos meglepetés is várja a beküldőket. Az érdeklődést az is mutatja, hogy pár nap alatt több mint száz álom érkezett már a zenekar honlapjára.

Július 23-án mutatta be az Elefánt dupla A38 hajós koncertjén a Magyarországon először használt, a Kolibri Visual által életre keltett hologram projektjét. Erről az élő felvételről választotta év végére a zenekar a KÖSZ klipet, ezzel is tisztelegve a rajongóknak, hogy tavasz óta kitartanak mellettük – erről a kitartásról egyébként a klip alatti kommentekben is meg lehet győződni. (A diszlájkolókat egy rajongó december 16-án a töltés oldalába' fogja lesongokuzni, akármit is jelentsen ez :D :D :D )

A speciális felvételek a Multimedia Sound & Light stúdiójában készültek: két nap alatt rögzítették az anyagot, majd néhány nap utómunkával a zenekar webshopjába került a Holofánt. (A "Vidd haza a koncertet!" néven futó startup-projektről a Forbes írt részletesen.)

 

 

Elefánt, hologram, Adj álmot, rajongók

 

 

Szólj hozzá!


Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra gyűlnek össze a RoCkányok

Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra...

A Békés megyei Okányban 2019-ben első – és akkor még egyszerinek tervezett – alkalommal jött létre a RoCkány Feszt, de a kedvező...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. március 16-án a Budapest Arénában, és – most először – 2022. március 17-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad.

Dühterápiás hardcore-punk kezelés a Dürerben

Akik egy igazi hardcore-punk buliban vezetnék le az elmúlt időszak felgyülemlett dühét, azoknak szerencséjük van, ugyanis július 7-én a Dürer Kert színpadát a Scowl és a One Step Closer veszi birtokba.

Füstös klubokból indult, mára a legelismertebb koncertszínpadok sztárja: Kurt Elling

A bársonyos hangú és utánozhatatlan eleganciájú énekes SuperBlue címmel ezúttal egy funkos, hiphopelemekkel dúsított albumot készített a gitárfenomén Charlie Hunterrel, amelynek dalait Európában először a budapesti közönség hallhatja élőben július 5-én, a Müpában.
Új koncertek
Máté-passió
Máté-passió
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
YBL209
YBL209
Budapest