Menopauza 1170x180

Neked mekkora az ökológiai lábnyomod? Új klippel jelentkezett a Cloud 9+

2019/01/03  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Noha utánozhatatlan hangulatban zúznak a bulijaikon, a számukra fontos üzeneteket sem hanyagolják, így a legfrissebb újdonságuk, a Closer to the Edge is egy komoly problémát boncolgat.

Neked mekkora az ökológiai lábnyomod? Új klippel jelentkezett a Cloud 9+

A szerzemény egy fontos jelenségre szeretné felhívni a figyelmünket: mind tudjuk, hogy mostanra túl nagy mértékben kizsákmányoltuk bolygónkat és erőforrásait, így ki tudja, mennyi időnk van még hátra, mielőtt visszafordíthatatlanul elindulunk a lejtőn... Erről szól a Closer to the Edge, amihez a Mihaszna Filmmel közösen készítettek egy szuggesztív hangulatú videót. A téli klipben tehetetlen képek egész során keresztül mutatják be, ahogy nem vesszük észre a megoldást, és egyre rontunk a helyzetünkön, miközben egy helyben toporogva ülünk a bajban, az óra pedig csak ketyeg...

A most megjelenő újdonság kiemelten fontos a srácok számára is:

"Egy apatikus, széteső, de szépen megvilágított világban tengetjük napjainkat. Mind kivesszük a részünket abból, ami itt folyik - persze ki több, ki kevesebb felelősséggel. Viszont jelenkorunk esete különbözik a történelem során már megszokott emberiség-játszmáktól: egyetlen csataterünk is óriási veszélyben van, és nagyon nem akarunk ráeszmélni erre" – nyilatkozták.

Szerintük már azzal is sokat lehetne segíteni a helyzeten, ha csak egy picit odafigyelnénk a saját fogyasztásunkra, hogy kisebb legyen az ökológiai lábnyomunk, és tudatosabban, felelősségteljesebben élnénk a mindennapjainkat, nemcsak a már bevált és ismert tettek, hanem a teljes gondolkodásmódunk megváltoztatásával is. Elég lenne kicsit törődni vele, hogy mit kezdünk a hulladékunkkal, hogyan vigyázunk a levegőre, mennyi felesleges dolgot vásárolunk meg, vagy átgondolni, hogyan tudjuk az életünket tudatosabban élni, vigyázva a saját életterünkre.

Koncertet pedig legközelebb Győrben adnak, 2019. január 26-án, a Rómer házban, március 9-én pedig a 6. szülinapjukat ülik majd meg az Akváriumban.

Cloud 9+, klippremier, környezetvédelem

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek