Menopauza 1170x180

A Linkin Park frontembere így dolgozza fel Chester Bennington halálát

2018/04/02  ·   Lemezbemutató   ·  Simonyi Éva

Arról már beszámoltunk, hogy Mike Shinoda, a Linkin Park egyik alapítója és oszlopos tagja január 25-én jelentette meg rövid szólóanyagát a beszédes Post Traumatic címmel, mely zenésztársáról, régi barátjáról, a 2017 júliusában elhunyt Chester Benningtonról szól, illetve Mike érzéseiről, amit Bennington elvesztése okozott. Az EP 3 dalt tartalmaz, melyeket otthon készült videóval tett fel a zenész YouTube-ra.

Fotó: zimbio.com

Shinoda most bejelentette: egy teljes szólóalbumot fog megjelentetni június 15-én a Warner Bros. Records-nál, mely a januári EP-hez hasonlóan a Post Traumatic címet kapja majd.

A bejelentéssel egyidőben kiadott két új dalt is

Crossing A Line (ennek videóját 3 nap alatt már több, mint egymilliószor nézték meg),

illetve a Nothing Makes Sense Anymore.

A lemezre 16 dal kerül majd fel, köztük a januárban megjelent 3 és a most megjelent 2 szerzemény.

A zenész azt is közölte, hogy idén turnéra indul saját zenéivel. Azt már tudni lehetett, hogy fellép a japán Sonic Summer fesztiválon, de friss hír, hogy a Reading fesztiválra, és az Identity LA-re ( Los Angeles) is elhívták.

Mi ennek rendkívül örülünk, de vajon mit szólnak a Linkin Park rajongók? Mit jelent ez az együttes számára? Hiszen nemrég egy Twitter kérdezz-felelek során Mike elmondta, hogy a LP együtt folytatja majd. Ennek fényében azonban a közös munka lehet, hogy csúszni fog.

Mike így nyilatkozott a Spin-nek:

“Nem tudom megmondani, hogy mi lesz a Linkin Parkkal. Erre egyelőre egyszerűen nincsen válasz, és vicces, mert bármit mondok, az azonnal vezető hír lesz, ami hülyeség, mert erre még nincs válasz. A rajongók tudni akarják, hogy mi lesz a jövőben: higgyétek el, én is. De ezt még egyelőre nem tudjuk.”


 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek