Amikor Marilyn Manson párkapcsolati tanácsokat ad...

2017/10/13  ·   Lemezbemutató   ·  Simonyi Éva

Napközben a Facebook oldalunkon bemutattuk MM új klipjét. Új albuma, amely a "keresztségben" (hehe) a Heaven Upside Down nevet kapta, október 6-tól már kapható.

Fotó: Instagram

A Rolling Stone-nak adott interjújában párkapcsolati tanácsokat ad és mesél a kedvenc drogjairól is. Azt nem tudjuk, hogy a beszélgetés a kórházba jutása előtt, alatt vagy után készült, pár mondatot azért idézünk belőle, legfeljebb kiderül, hogy még nem jött ki az agyrázkódásból :)

Azon kívül, hogy Hannibal Lecter irátni rajongását is bevallja a lapnak, néhány érdekes infót is elárul magáról.

MM, aki mostanában csúnyán leoltotta Justin Biebert is, elárulta az alapelvét: “ne írj olyan számot, ami összezavarja a sztriptíztáncosokat”. Bármit is jelentsen ez.

“Megtanultam, hogy hamarabb használjam a logikát, mint az érzelmeket” – mondja el szerelmi ügyleteivel kapcsolatosan. ”Ha veszekedésről van szó, majdhogynem tudományosan kimondott tény, hogy a férfiaknak 6 perc kell ahhoz, hogy lenyugodjanak. Ha egy nő elkezd sírni, adj neki 15 percet, és abbahagyja. Ha jófej akarsz lenni vagy megölelnéd egy ilyen szituációban, az nem fog működni!”. Ezt érdemes kipóbálni.

Mondjuk, egész érdekesen hangzik egy olyan ember szájából, aki a szüzességét egy pompomlánnyal vesztette el Ohioban, és az élmény mellett egyből egy enyhébb nemi betegséggel is gazdagodott. Érdekes történetei közül nem lóg ki, hogy emberi csontot (porlasztva!) is szívott egyéb drogokkal keverve, bár az, hogy erre mi vesz rá bárkit is, rejtély. Abból sem csinál titkot, hogy tolt régebben az acid nevű cuccból is, (amit bár savnak fordítunk, nyilván a drog nem ezt jelenti.)

“Nem akartam, hogy leessen a húsom a csontomról….Minden démonod előbukkan és felemészt, amikor csontból szívsz vagy az acidból tolsz. Minél öregebb vagy, annál több démon üldöz majd, és okoz rémálmokat”.

A fürdősók is rendkívül népszerűsének örvendtek nála, állítása szerint az volt régen a kedvence, de nyilván tapasztalta a melékhatásokat, amik miatt leállt (nyugtalanság, paranoia, hallucinációk, mellkasi fájdalom…).

Egyéb érdekes részleteket is mesélt az életéről, például vásárlási szokásairól.

“Nemrég érkezett meg az a Hannibal Lecter ruha/öltöny, amit rendeltem, és amit a sorozatban mindig felvett, hogy ne legyen véres a ruhája” – hm... különös ízlésre vall...

Szóval, nem hazudtolta meg magát. Sem az interjúban, sem az új számmal.

A cikk forrása

Marilyn Manson, interjú

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek