Elkészült a MikulásGyár hivatalos gyereklemeze

2013. december 16.  ·   Lemezbemutató   ·  MTI, koncert.hu

Gubás Gabi és Czutor Zoltán közreműködésével elkészült a MikulásGyár hivatalos gyereklemeze. Az eladásból származó teljes bevétellel a rászoruló gyerekeket segítik.

Elkészült a MikulásGyár hivatalos gyereklemeze

Az albumon 11 dal hallható Gubás Gabi színművész és a Belmondo zenekar frontembere, Czutor Zoltán zeneszerző, szövegíró, előadó tolmácsolásában.

A MákosGubás és a Czutorborsók című lemez teljes bevétele a mélyszegénységben élő gyermeket támogatja a MikulásGyár közreműködésével. A CD megvásárolható a MikulásGyár pontokon és a kiadó webshopjában.

A karitatív akcióban idén december 22-ig gyűjtik az adományokat országszerte mintegy 150 helyszínen, köztük a budapesti 56-osok terén.

 


Képtár

  • Elkészült a MikulásGyár hivatalos gyereklemeze kép 22981
 

 

Szólj hozzá!


Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a...

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bezár a Dürer kert

Legalábbis erősen ez a sejtésünk a reggeli lapok átolvasása után: egy hosszadalmas felszámolási folyamat végén Garancsi István érdekeltségébe került az Ajtósi Dürer soron található egykori ELTE-ingatlan, amelyben a Dürer Kert üzemel is – írja a 24.hu.

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek