Háztűznéző: május 20-án érkezik Harry Styles új albuma

2022/03/25  ·   Lemezbemutató   ·  Juhász Vali

A minap jelentették be, hogy május 20-án jelenik meg Harry Styles új (3.) albuma, a Harry’s House. Az időzítés tökéletes, hiszen az énekes július 13-án érkezik az Arénába.

Harry beenged minket a házába – Május 20-án érkezik Harry Styles új albuma

Már a címadás is izgalmas: Joni Mitchell 1975-ös The Hissing of Summer Lawns című albumán van egy pontosan ilyen című dal. Harry nem titkolja vonzódását a '60-as évek hippi világához, előző (Fine Line) című lemezén van egy Canyon Moon című szám, és a legendás Laurel Canyon környékén van a jelenlegi lakhelye is. Remek kapcsolatot ápol Stevie Nicks-szel, a Fleetwood Mac énekesnőjével, aki szintén ennek a generációnak a még mindig aktív tagja.

Ahogy rajongóként és újságíróként követtem Harry Styles utóbbi két és fél évét (2020 májusában jött volna Budapestre, azóta várunk rá), vagy forgatott, vagy pedig az USA-ban – amikor a helyzet már engedte – turnézott... Hogy új zenéket írni mikor volt ideje, azt nem tudom. Bár volt egy-két elhintett TikTok videó arról, hogy dalírással is foglalkozik mostanság, de én úgy tippelem, hogy ez inkább a nagysikerű amerikai turné koncertfelvételein alapuló anyag lesz. Ráadásul nemrég forgatott egy klipet (titokban) Londonban, ami valószínűleg az előző lemez egyik dalára (talán a Sunflower-re) készült. Vagy nem.

Azért remélem, hogy új dalokkal lesz tele az új lemez – de május 20-án mindent megtudunk, hiszen Harry akkor tuti beenged minket a házába, ami korántsem lesz olyan üres, mint a fotón.

Harry Styles, új album, Aréna

 

 

Szólj hozzá!


Az egész bázis minket bámult... – Quixotic a legújabb TopGun film előtt tiszteleg

Az egész bázis minket bámult... – Quixotic a...

Quixotic újabb klasszikust idéz meg, és Tom Cruise után szabadon, DeLorean és KITT helyett most igazi vadászgépekkel repít minket a 80-as évekbe a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

A Hellfest volt Lemmy egyik kedvenc fesztiválja – gigantikus szobrot avattak a tiszteletére

A francia Hellfest metálfesztivál egy hatalmas szoborral tiszteleg a Motörhead néhai alapítója, Lemmy Kilmister előtt, amelybe elhelyezték hamvainak egy részét is.

Az Omega dobosa nyitja meg az Azok a rockzenészek című fotókiállítást Óbudán

Szalay Zoltán életművéből nyolcvan könnyűzenei témájú fotó látható június 30-tól az Óbudai Társaskör Pincegalériájában. Az "Azok a rockzenészek - Ahogyan Szalay Zoltán látta őket" című tárlatot Debreczeni Ferenc, az Omega dobosa nyitja meg június 30-án.
Új koncertek