Háztűznéző: május 20-án érkezik Harry Styles új albuma

2022/03/25  ·   Lemezbemutató   ·  Juhász Vali

A minap jelentették be, hogy május 20-án jelenik meg Harry Styles új (3.) albuma, a Harry’s House. Az időzítés tökéletes, hiszen az énekes július 13-án érkezik az Arénába.

Harry beenged minket a házába – Május 20-án érkezik Harry Styles új albuma

Már a címadás is izgalmas: Joni Mitchell 1975-ös The Hissing of Summer Lawns című albumán van egy pontosan ilyen című dal. Harry nem titkolja vonzódását a '60-as évek hippi világához, előző (Fine Line) című lemezén van egy Canyon Moon című szám, és a legendás Laurel Canyon környékén van a jelenlegi lakhelye is. Remek kapcsolatot ápol Stevie Nicks-szel, a Fleetwood Mac énekesnőjével, aki szintén ennek a generációnak a még mindig aktív tagja.

Ahogy rajongóként és újságíróként követtem Harry Styles utóbbi két és fél évét (2020 májusában jött volna Budapestre, azóta várunk rá), vagy forgatott, vagy pedig az USA-ban – amikor a helyzet már engedte – turnézott... Hogy új zenéket írni mikor volt ideje, azt nem tudom. Bár volt egy-két elhintett TikTok videó arról, hogy dalírással is foglalkozik mostanság, de én úgy tippelem, hogy ez inkább a nagysikerű amerikai turné koncertfelvételein alapuló anyag lesz. Ráadásul nemrég forgatott egy klipet (titokban) Londonban, ami valószínűleg az előző lemez egyik dalára (talán a Sunflower-re) készült. Vagy nem.

Azért remélem, hogy új dalokkal lesz tele az új lemez – de május 20-án mindent megtudunk, hiszen Harry akkor tuti beenged minket a házába, ami korántsem lesz olyan üres, mint a fotón.

Harry Styles, új album, Aréna

 

 

Szólj hozzá!


Öt év nem túl hosszú idő egy zenekar életében, de azért... Tripla koncerttel ünnepel a 4S Street

Öt év nem túl hosszú idő egy zenekar életében, de...

A poptörténeti , nagy példák mellett öt év nem túl hosszú idő egy zenekar életében, de látva a mai trendeket, egyre kevesebb formáció...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Ne törődj vele, hogy mit mondanak - Koncz Zsuzsa dalai még mindig aktuálisak

Egyre többször érezhetjük azt, hogy a régebben pályán lévő előadók régi dalai újra aktuálisak, vagy talán aktuálisabbak is, mint amikor megszülettek. Nincs ez másként Koncz Zsuzsával sem, aki a minap a Művészetek Palotájában adott telt házas koncertet, Szabadnak születtél címmel.

12 órás bulimaratonnal érkezik Szeged első arénás fesztiválja

A Color Aréna Fesztiválon – a szegedi Pick Arénában – fellépnek majd a hazai streaming legnagyobb kedvencei, jön a honi klubélet krémje és itt lesz a világsztár dance-díva, mások mellett a Rampampam és az MMM című slágereivel kedvenccé vált Minelli.
Új koncertek