Kijött az albuma a polgárpukkasztó színésznőnek

2017/09/16  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Ősszel beindul a zeneipar mókuskereke is, rengeteg új megjelenés kerül a piacra, hogy megvívjon a szakma és a közönség figyelméért. Lássuk is az elmúlt hetek Warner-termését!

Kijött az albuma a polgárpukkasztó színésznőnek

Charlotte Gainsbourg: Rest

A francia színésznő-énekesnő elég megosztó jelenség – bátor és polgárpukkasztó filmszerepléseinek köszönhetően többen ódzkodnak tőle, pedig valójában egy ritka, polihisztor tehetségről van szó, aki 2017 végén új lemezt dob piacra. Az album címadó dala és beharangozója, a „Rest" egy kétnyelvű melankolikus szerelmes dal, amelyet a Daft Punk-ból ismert Guy-Manuel de Homem-Christo-val írt együtt az énekesnő. Az album összesen 11 Gainsbourg-dalt tartalmaz majd és november közepén kerül majd a polcokra.

Zak Abel: Only When We're Naked

Zak Abel „Unstable" és „All I Ever Do (Is Say Goodbye)" című számai után egy újabb fülbemászó dallal kényezteti az érzékszerveinket. A csodás hangú és ránézésre is kifejezetten kellemes brit srác legújabb dala, az „Only When We're Naked" egyben az októberben megjelenő nagylemezének címadó dala. Az énekes / dalszerző Zak a pop, az r&b és a soul zenei stílusokat vegyíti dalaiban, amelyekhez frappáns és ötletes szövegek társulnak. Az 'Only When We're Naked' lemezen összesen 10 Zak dal-kap helyet.

 

Jamie Lawson: Can't See Straight

Ed Sheeran nagy pajtása (James Blunt és Rita Ora mellett természetesen) szeptember végén adja ki ötödik, 'Happy Accidents' című stiúdióalbumát, amelyről augusztus közepén jelent meg a „Can't See Straight" című dal. A számot Jamie Eddel és Johnny McDaid-del együtt írta, és egy kellemes, őszinte szerelmi vallomás lett. Jamie neve amúgy ismerősen csenghet több ok miatt: a One Direction 2015-ös búcsúturnéján játszott a fiúkkal, és „Wasn't Expecting That" című száma világszerte nagy sikert aratott.

 

Stereophonics: Caught By The Wind

A Stereophonics két lendületes dallal fogadja 2017 őszét – az együttes tizedik albuma október végén kerül a polcokra 'Scream Above The Sounds' címen. Kelly Jones frontember úgy foglalta össze a lemezt, hogy „olyan dalokat tartalmaz majd, amelyek pozitív üzenetet közvetítenek a folyamatos negatív hírekkel teli világunkban." A várva várt lemez bevezetését először az „All In One Night" című dallal indították, ezt követte a következő single, a „Caught By The Wind", amelyhez egy dinamikus videó készült az együttesről.

Charlotte Gainsbourg, Warner, új lemez, Zak Abel, Jamie Lawson, Stereophonics

 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek