Mamma Mia!

Ma jelenik meg az Animal Cannibals vadonatúj CD-je

2022/11/25  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Az nem kérdés, hogy jelenleg a legnépszerűbb zenei műfaj a világon a rap. A rétegműfaj jövőre lesz 50 éves, amit az AC is rendesen meg fog ünnepelni. Idén azonban Ricsipí és Qka MC 19 dalból álló táncos slágercsokrot kötött korábbi sikerei átdolgozásából.

Fotó: AC/FB

A páros a harmadik lemezéért 1998-ban megkapta az év magyar dance albuma díjat. Az akkori legrangosabb szakmai díjátadón kicsit értetlenül, de tisztelettel vették át a fiúk a kor Fonogram díját - mivel már akkor sem dance, hanem rap műfajban tevékenykedtek. Azóta sok minden megváltozott. Jöttek új stílusok, tempók, DJ-k, producerek....

Nos ezek a menő elektronikus DJ-k és producerek remixelték meg a legsikeresebb Animal Cannibals dalokat. Csak pár név a hosszú listáról: BanDJ, Kid Fuente, Lennard, Delighters, Berry Pappa, Effendi, Whiteboy, DJ Pozsi, Palo, Gzoo. Az album simán lehetne az év dance lemeze is :)  Vagy akár az év sportlemeze, hiszen a gondosan válogatott dalok gyorsuló tempóban követik egymást. Így akár egy kiadós edzés zenei alapja is lehet a korong...

A feldolgozásalbumon szerepel a "Józsefváros" is.

"2022-ben újra ellátogattunk azokra a kultikus VIII. kerületi helyekre, ahol 27 évvel az eredeti verziót felvettük. Az új verzióban DJ Palo szerepel helyettünk, aki egyik gyerekkori kedvencét remixelte maivá" – árulta el Qka MC.

"Bár, már messze vannak a nyári fesztiválok, Yo érzés visszanézni a nyári kalandjainkat. Ipari mennyiségű fesztiválra kaptunk meghívást és már elkezdtük megtölteni a 2023-0s naptárt is. Számtalanszor előfordult, hogy nem rohantunk el a koncertünk után a helyszínről, hanem belevetettük magunkat a forgatagba. A néhány éves dalunkat szakértő kezek varázsolták bomba slágerré" – tette hozzá Ricsipí.

Ezt a dalt talán még többen ismerik, mint a Takarítónőt. Sőt, komoly esély van rá, hogy Náksi Attiláék átdolgozása után az új generációk is hivatalos afterparty himnusszá avassák. Bátran kijelenthetjük, hogy ez a világ legegyszerűbb Animal Cannibals refrénje!

 

 

Animal Cannibals, DANCE

 

 

Szólj hozzá!


Kaliforniában forgatott klippel tér vissza a BBC által is elismert fiatal énekesnő

Kaliforniában forgatott klippel tér vissza a BBC...

A szlovák popsztár, Karin Ann sikeres tavaszi EP-je, és komoly nemzetközi turnéja után új klippel jelentkezik. A fiatal énekesnő, akit BBC egyik...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Józsi az Akváriumba megy

A Kelemen Kabátban Józsi című albuma tavaly jelent meg és ahogy azt Horváth Boldi mondta, életük legszemélyesebb lemeze lett. A dalokat egymás után mutatták be a rajongóknak, amelyeket egy csokorban február 10-én hallhat a közönség először élőben az Akváriumban, ahol a Hősök és JumoDaddy lesznek a vendégeik.

Freakin’ Disco: Akartunk írni egy könnyedebb, kedvesebb, lágyabb zenét. Ez nem jött össze...

Készül a Freakin’ Disco TOTEM című harmadik lemeze. A Face Yourself című számot már hallhattuk, most pedig megérkezett a második single Gekko címmel, amit március 25-én az A38 Hajón már élőben is hallhat a közönség.
Új koncertek
Folklór...
Folklór...
Budapest 
Folklór...
Folklór...
Budapest 
Folklór...
Folklór...
Budapest 
Folklór...
Folklór...
Budapest 
Folklór...
Folklór...
Budapest 
Folklór...
Folklór...
Budapest 
Folklór...
Folklór...
Budapest 
Folklór...
Folklór...
Budapest 
Folklór...
Folklór...
Budapest