Madonna, Missy Elliot és Gwen Stefani – jön Dua Lipa remixalbuma

2020/11/03  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

A Future Nostalgia után megérkezett a Club Future Nostalgia, amit a rajongók 2020. november 27-én vehetnek kézbe, ráadásul a remixalbum mellé odacsomagolják az eredetit is, úgyhogy 2 in 1.

Dua Lipa nem aprózta el az idei évet

Dua Lipa Amerika első számú, többszörös Grammy-nyertes djproducerével, The Blessed Madonnával dolgozott a remix korongon.Vadonatúj köntöst kapott a „Levitating
sláger és Mark Ronson keze alatt újászületett a „Physical” is, amelyben a közreműködő nem más, mint az ikonikus Gwen Stefani.

„Eszméletlen szürreális volt ez az elmúlt néhány hónap. Látni az embereket, akik úgy táncolnak otthon, mintha a legmenőbb klubokban lennének, arra ösztönzött, hogy megszülessen a „Club Future Nostalgia”, amiben The Blessed Madonna igazi
partner volt. Felkértük tehát a kedvenceinket, Madonnát, Missy Elliotot, Mark Ronsont és Gwen Stefanit, akikkel nagyszerű volt együtt dolgozni” – nyilatkozott az új anyagról Dua Lipa.

Dua Lipa, Future Nostalgia, remix, Madonna, Missy Elliot, Gwen Stefani

 

 

Szólj hozzá!


Maluma is jön az MTV EMA-ra, Budapestre

Maluma is jön az MTV EMA-ra, Budapestre

Tegnap a Facebook oldalunkon már közöltük a Måneskin bejelentését, mellettük Maluma és Kim Petras is színpadra lép a 2021-es MTV EMA-n,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Ha nem is kolbászból lesz a kerítés, de a Kolbászfesztivált megtartják Békéscsabán

Új helyszínen és a járványhelyzet miatt a megszokottnál szűkebb programkínálattal szervezik meg október 29. és 31. között a Csabai Kolbászfesztivált.

Végre megünnepelheti 35. születésnapját a Ladánybene 27

Magyarország első reggae zenekara, a Ladánybene 27 tavaly ünnepelte 35. születésnapját, de a jubileumi koncert a pandémiás helyzet miatt elmaradt.
Új koncertek