Már nem titok: Madonna lemondta turnéja amerikai részét, Európába állítólag eljön

A pop szupersztár legnagyobb slágereit bemutató Celebration Tour nevű világkörüli turné így októberben Európában indulhat, míg észak-amerikai részét hivatalosan is elhalasztották – értesült a hvg.hu.

Fotó: Madonna/FB
Madonna világ körüli turnéra indul

Madonna amerikai és európai turnéra indul

A 64 éves világsztár első albuma 40 éve, 1983-ban jelent meg. Ezt nyáron kezdi el ünnepelni Amerikában a The Celebration elnevezésű turnéval, ősszel és télen pedig Európában folytatja – számolt be a Népszava.
 
Madonna színre lép

Madonna színre lép

Madonna történelmet írt, amikor 50. alkalommal került a Dance Club lista élére, ezzel ő lett az első és egyetlen olyan előadó, aki 50 #1 slágert ért el a Billboard listáján. A mérföldkő megünneplésére Madonna két új kiadványt dobott piacra – az egyiket éppen ma.
 
 
Fotó: Clay Williams

A szövegíró nevét senki sem jegyzi meg...

Ha azt mondjuk: JON LIND – és te rávágod, Madonna, Vanessa Williams, Earth, Wind & Fire, akkor megemeljük előtted a kalapunkat, de jószerivel még a nagy sztárok zeneszerzőinek nevét sem ismerjük, max. bizonyos producerekét. Éppen ezért tisztelegjünk a most elhunyt szövegíró emléke előtt.
 
Dua Lipa nem aprózta el az idei évet

Madonna, Missy Elliot és Gwen Stefani – jön Dua Lipa remixalbuma

A Future Nostalgia után megérkezett a Club Future Nostalgia, amit a rajongók 2020. november 27-én vehetnek kézbe, ráadásul a remixalbum mellé odacsomagolják az eredetit is, úgyhogy 2 in 1.
 
Fotó: Madonna/FB

Madonnának törölnie kellett a posztját

A Kreatív számolt be arról, hogy az Instagram hamis információként jelölte meg az egyik posztját, amit aztán a sztár törölt is a 15 millió követővel rendelkező oldaláról.
 
Fotó: CTV News

60 dal, ami megmentette Bono életét

Május 10-én töltötte be 60. életévét a világ egyik leggazdagabb, legtehetségesebb és egyben legbőkezűbb rocksztárja, a U2-frontember Bono, aki gyorsan el is készített egy 60-as listát kedvenc dalaiból.
 
 
Fotó: Madonna/FB

Madonna és Sting is nemet mond a vírus előtti életünkhöz való visszatérésre

Kétszáz világhírűművész és tudományos szakember – többi között Madonna, Robert de Niro, Isabelle Adjani,Yann Arthus-Bertrand és Tarr Béla – nemet mond "a visszatérésre a normalitásba" a koronavírus-járvány után. A Le Monde című francia napilapban szerdán közzétett...
 
 Az első globális női popszupersztár: Madonna

Az első globális női popszupersztár: Madonna

Volt némi lelkifurdalásunk, hogy csak rossz híreket közöltünk róla meg a pályája végét emlegettük a sorra lemondott koncertek kapcsán, reméljük, szépíthetünk egyet a következő programajánlóval.
 
Ez az a Madonna-koncert, amelyen egyetlen szelfi sem készült

Ez az a Madonna-koncert, amelyen egyetlen szelfi sem készült

A BBC News emlékeztetett rá, hogy a sztárnak 93 – más források szerint 85, de ki számolja... – fellépést szerveztek a világkörüli koncertturnéra, de ebből már tízet le kellett mondania térd- és csípőfájdalmai miatt és orvosai tanácsára. Legutóbb hétfői, első londoni...
 
Fotó: Madonna/FB

Te elmennél egy Madonna-koncertre, ha nem ugrál benne a világsztár?

Tegnap írtuk meg, hogy Madonna – 85 koncertből álló turnéja – nyolcadik koncertjét törölte egészségi problémákra hivatkozva. Most itt a kilencedik is...
 
Koronát megigazít, továbbmegy – írta ehhez a fotóhoz a FB-on Madonna.

Lehet, hogy Madonnának abba kellene hagynia a turnézást?

Madonna 45 perccel a kezdés előtt mondta le egyik lisszaboni koncertjét a hét közül egy korábbi sérülése miatt – írta a BBC hírportálja. Ez egy dolog, persze, a portugálok szomorkodnak is emiatt, de ami ennél kicsit beszédesebb tény: ez volt a nyolcadik eset, hogy a 61 éves Madonna...
 
Fotó: Madonna/FB

Madonna híres arról, hogy nehezen mond le koncerteket – de most megtette

Heves fájdalmaira hivatkozva az amerikai popsztár lemondta három bostoni koncertjét – írta a BBC hírportálja.
 
Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek