Madonna színre lép

2022/06/24  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Madonna történelmet írt, amikor 50. alkalommal került a Dance Club lista élére, ezzel ő lett az első és egyetlen olyan előadó, aki 50 #1 slágert ért el a Billboard listáján. A mérföldkő megünneplésére Madonna két új kiadványt dobott piacra – az egyiket éppen ma.

Madonna színre lép

A"FINALLY ENOUGH LOVE: 50 NUMBER ONES" egy új, 50 számból álló kollekció benne Madonna kedvenc remixei a listákon vezető dance slágerekből. A kollekció augusztus 19-én lesz elérhető digitálisan, 3 CD-s változattal együtt. A 6 LP-s verziójú vörös és fekete bakelit pedig limitált mennyiségben lesz megvásárolható.

A nagyalbum megjelenése előtt egy rövidített, már digitálisan elérhető gyűjteményt is megkapunk „FINALLY ENOUGH LOVE" címmel. A 16-számos verzió június 24-én (már) elérhető a digitális platformokon, amelyhez szintén tartozik majd egy 1 CD-s és a 180 grammos két LP-s változat – ezek is augusztus 19-étől.

A több mint 220 perces remixekkel büszkélkedő 'FINALLY ENOUGH LOVE: 50 NUMBER ONES' többnyire időrendi sorrendet követ, bemutatva azt a számos zenei újítást, amelyek Madonnát nemzetközi ikonná tették az 1983-as „Holiday"-től a 2019-es „I Don't Search I Find"-ig. Minden idők legnagyobb és legbefolyásosabb DJ-inek, köztük Shep Pettibone, William Orbit, Honey Dijon és Avicii remixei is felcsendülnek majd a lemezen.

Több dalban Madonnához más hihetetlen előadó is csatlakozik, köztük Britney Spears (Me Against The Music); Justin Timberlake és Timbaland (4 Minutes) és Nicki Minaj (Bitch I'm Madonna).

Mindkét új kollekció kiemeli Madonna első remixalbumát, a „You Can Dance"-t,. A lemez több mint ötmillió példányban kelt el világszerte, és még mindig minden idők második legkelendőbb remixkiadványa. Madonna úgy alakította át az album kronológiáját, hogy a 'You Can Dance'-ből három olyan zeneszámot választott - köztük az „Into The Groove", „Everybody" és „Physical Attraction" –, amelyek tükrözik a kezdetek underground klubhangulatát.

A ritkaságok mellett ez a két gigakiadvány olyan verziókat mutat fel, amelyek első hivatalos megjelenésüket ünneplik: köztük a „Keep It Together", az „Alternate Single Remix", a „Living For Love", az „Offer Nissim Promo Mix" és még sok más.

A kiadvány YouTube-on is szabadon elérhető lesz, addig is szemezgethetünk a már klippel együtt megjelent trackekből.

 

 

 

 

Madonna, remix album, FINALLY ENOUGH LOVE: 50 NUMBER ONES

 

 

Szólj hozzá!


Megvannak a a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

Megvannak a a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

A pályázat első díját Lévay Jenő "A telihold dalai - Egyszer használatos homokóra Cseh Tamásnak" című alkotása nyerte, a második helyen Tóth...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Egy hét, hét helyszín, 24 program: Zsidó Kulturális Fesztivál

Idén hét helyszínen rendezik meg a 24. Zsidó Kulturális Fesztivált szeptember 4. és 12. között Budapesten. A rendezvény szlogenje: "Életörömre hangolunk!"

Pulius Tamásék befészkelik magukat Balatonszárszóra

Augusztus 9-én a balatonszárszói Partyfészekben ad koncertet a BAAB zenekar.
Új koncertek