Mamma Mia!

Maluma portréja újrahasznosított műanyagokból készült

2021/01/30  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Maluma egy új, vizuális albummal lepte meg rajongóit. Az album borítóját a kolumbiai művész, Federico Uribe készítette, aki műveit újrahasznosított anyagok felhasználásával készíti.

Maluma portréja újrahasznosított műanyagokból készült

A latin szupersztár tegnap (január 28-án), a 27. születésnapján lepte meg rajongóit egy vadonatúj vizuális albummal, amely a #7DJ – 7 Days in Jamaica címet kapta. A 7 dalt és videót tartalmazó projekt egy audiovizuális utazásra invitál minket, melynek során a Jamaica szívét fedezhetjük fel vele.

A friss albumon Maluma egy új hangzással jeletkezett, melyben a latin zenét egyesíti a reggae-vel, olyan híres jamaikai művészekkel együttműködve, mint Ziggy Marley és Charly Black. Emellett tradicionális jamaikai zenészek játéka, valamint élő hangszerek (trombita, szaxofon, basszusgitár, dob) is hallhatók a kiadványon. Habár az egyes dalok stílusukban különböznek, mégis finoman kapcsolódnak egymáshoz.

A #7DJ vizuális album ötlete több mint egy éve született meg egy hét napos jamaikai út során, amelyen a művész közeli barátaival és régi zenésztársaival vett részt. Ebben a különleges országban – melyet Maluma már gyermekkora óta meg szeretett volna látogatni – lehetősége nyílt rá, hogy belemerüljön a sziget életébe, hangjába, és új impulzusokat szerezvén az alkotással, dalírással foglalkozzon. 

“Az a hét nap Jamaikában akkor jött, amikor szükségem volt arra, hogy kicsit elmeneküljek, megszüntessem a rajtam lévő nyomást. Hét éven át megállás nélkül dolgoztam a karrieremen. Felvetődött bennem a kérdés, hogy egyáltalán folytassam-e a zenélést. Aztán magamba néztem, és egy teljesen más emberként, motiváltan jöttem vissza. Rájöttem, hogy számomra a zene nem csak valami, amit csinálok, hanem a részem; ahogy megélem és értelmezem az életet” – magyarázta.

Az album borítójának eredetijét egyébként aukcióra bocsátják majd, és a befolyt összeg teljes egészét környezetvédelmi non-profit szervezeteknek adományozza Maluma. alapítványa.

 

Maluma, #7DJ, 7 Days in Jamaica, Ziggy Marley, reggae, latin zene

 

 

Szólj hozzá!


 Egész évben ünnepel az Ocho Macho

Egész évben ünnepel az Ocho Macho

20 éve vágott neki a színpadoknak a ma már háromszoros platinalemezes, Fonogram-jelölt zenekar, az Ocho Macho. Egy egész éves majálissal...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Elhunyt a legendás zeneszerző, aki egy centet sem kapott a milliókat hozó slágeréből

Elhunyt Barrett Strong, a szintén legendás amerikai Motown kiadó egyik első sikeres művésze.

JaMese – jubileumos lemezbemutató a MáraiKultban

A JaMese zenekar fennállásnak 10. évében jelenik meg a negyedik albuma, "Odaát, Idebent" címmel. Lemezbemutató koncertjük 2023. február 23-án lesz a Krisztina téren található Márai Sándor Művelődési Házban.
Új koncertek