Maluma portréja újrahasznosított műanyagokból készült

2021/01/30  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Maluma egy új, vizuális albummal lepte meg rajongóit. Az album borítóját a kolumbiai művész, Federico Uribe készítette, aki műveit újrahasznosított anyagok felhasználásával készíti.

Maluma portréja újrahasznosított műanyagokból készült

A latin szupersztár tegnap (január 28-án), a 27. születésnapján lepte meg rajongóit egy vadonatúj vizuális albummal, amely a #7DJ – 7 Days in Jamaica címet kapta. A 7 dalt és videót tartalmazó projekt egy audiovizuális utazásra invitál minket, melynek során a Jamaica szívét fedezhetjük fel vele.

A friss albumon Maluma egy új hangzással jeletkezett, melyben a latin zenét egyesíti a reggae-vel, olyan híres jamaikai művészekkel együttműködve, mint Ziggy Marley és Charly Black. Emellett tradicionális jamaikai zenészek játéka, valamint élő hangszerek (trombita, szaxofon, basszusgitár, dob) is hallhatók a kiadványon. Habár az egyes dalok stílusukban különböznek, mégis finoman kapcsolódnak egymáshoz.

A #7DJ vizuális album ötlete több mint egy éve született meg egy hét napos jamaikai út során, amelyen a művész közeli barátaival és régi zenésztársaival vett részt. Ebben a különleges országban – melyet Maluma már gyermekkora óta meg szeretett volna látogatni – lehetősége nyílt rá, hogy belemerüljön a sziget életébe, hangjába, és új impulzusokat szerezvén az alkotással, dalírással foglalkozzon. 

“Az a hét nap Jamaikában akkor jött, amikor szükségem volt arra, hogy kicsit elmeneküljek, megszüntessem a rajtam lévő nyomást. Hét éven át megállás nélkül dolgoztam a karrieremen. Felvetődött bennem a kérdés, hogy egyáltalán folytassam-e a zenélést. Aztán magamba néztem, és egy teljesen más emberként, motiváltan jöttem vissza. Rájöttem, hogy számomra a zene nem csak valami, amit csinálok, hanem a részem; ahogy megélem és értelmezem az életet” – magyarázta.

Az album borítójának eredetijét egyébként aukcióra bocsátják majd, és a befolyt összeg teljes egészét környezetvédelmi non-profit szervezeteknek adományozza Maluma. alapítványa.

 

Maluma, #7DJ, 7 Days in Jamaica, Ziggy Marley, reggae, latin zene

 

 

Szólj hozzá!


Nyerd meg a díjadat: ők lettek idén a popkultúra közönségdíjasai

Nyerd meg a díjadat: ők lettek idén a popkultúra...

Britney Spears, a BTS és Christina Aguilera is díjat kapott a közönségtől a People's Choice Awards kedd esti átadóján, amelyet az NBC...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Az Omega története véget ért

Trunkos András, az Omega menedzsere a Borsnak nyilatkozott. Kimondta azt, amire sokan gondolni sem akartak Kóbor János halála után.

Torres Dani már december elején feldíszíti a karácsonyfáját

Magyar édesanya és ecuadori édesapa gyerekeként Torres Dani életében a karácsonyváró időszak kifejezetten különleges. Idén ráadásul egy gyönyörű lány is örömtelivé teszi a készülődést.
Új koncertek