5 nap Jamaica a Holt-Tisza közelében – három év után újra várja a táborozókat a Reggae Camp

Idén huszadik alkalommal rendezik meg az LB27 Reggae Campet. Három év kényszerpihenő után, július 25. és 29. között új helyszínen, Lakitelken, a Tőserdő Autóskemping területén a műfaj magyar előadói váltják egymást a színpadokon.

Három év után újra várja a táborozókat a Reggae Camp
Fotó: Super Starsky

Szalai Éva is táncolni fog angyalbőrben ott, ahol buzuki hangja szól

Reméljük, "kiesi" magát az időjárás, és este már nem kell küzdeni az elemekkel a Kobuci Ska–Reggae Feszten. Vagy húzzatok gumicsizmát.
 
Végre megünnepelheti 35. születésnapját a Ladánybene 27

Végre megünnepelheti 35. születésnapját a Ladánybene 27

Magyarország első reggae zenekara, a Ladánybene 27 tavaly ünnepelte 35. születésnapját, de a jubileumi koncert a pandémiás helyzet miatt elmaradt.
 
 
Fotó: Broadway Styleguide

Megvan a a UB40 új énekese

A közelmúltban betegsége miatt visszavonult Duncan Campbell helyét Matt Doyle amerikai színész-dalszerző vette át a brit reggae-együttesben vezető énekesként.
 
Fotó: UB40

The show must go on: új énekest kell keresnie a UB 40-nek

2019-ben járt a formáció legutóbb Magyarországon, a VeszprémFesten adtak fergeteges koncertet. Az MTI adta hírül, hogy visszavonul a zenéléstől Duncan Campbell, az együttes énekese, így a brit reggae-pop bandának új énekest kell keresnie.
 
Maluma portréja újrahasznosított műanyagokból készült

Maluma portréja újrahasznosított műanyagokból készült

Maluma egy új, vizuális albummal lepte meg rajongóit. Az album borítóját a kolumbiai művész, Federico Uribe készítette, aki műveit újrahasznosított anyagok felhasználásával készíti.
 
Színes és szagos a Ladánybene 27 új albuma

Színes és szagos a Ladánybene 27 új albuma

Igazi közép-európai roots reggae albummal jelentkezett a műfaj hazai vezető formációja, a Ladánybene 27. A SZAVAK–SZÍNEK–HANGOK-ra keresztelt album a 2020-as évre reflektál 11 új dallal és 4 remix-szel.
 
 
Fotó: Coliseo de Puerto Rico, José Miguel Agrelot

A Daddy Yankee-koncert is csúszik egy évet

Idén nyáron végre hazánkba is ellátogatott volna a reggaeton-király Daddy Yankee, azonban a járványnak köszönhetően erről is le kellett mondanunk. De szerencsére egy év múlva újra próbálkozik!
 
Fotó: LB27 Reggae Camp

LB27 Reggae Camp: jövőre veletek ugyanitt!

Rezignált arc, automatán működő ujjak, változatlan mondatok... Ebből már ki is találhatjátok, hogy ma sem ússzuk meg fesztivál-lemondás nélkül. Most épp a Ladánybene által életre keltett nyugitábor, az LB27 Reggae Camp katapultált a magyar fesztiválos repülőből. :(
 
DADDY YANKEE

Júniusban újra Despacito szól a fővárosban: Daddy Yankee első hazai bulijára készül az Arénában

Először ad koncertet Magyarországon a Puerto Ricó-i énekes-dalszerző Daddy Yankee! Napjaink egyik legsikeresebb latin-amerikai kedvence, a reggeaton műfaj egy legismertebb képviselője, akinek a nevéhez többek között a „Con Calma” a „Dura” és a „Despacito” slágerek köthetők,...
 
Öt év után új kislemezzel jelentkezett a Ladánybene 27

Öt év után új kislemezzel jelentkezett a Ladánybene 27

27. A jamaicai műfaj magyarországi meghonosítójaként ismert együttes legutóbb öt évvel ezelőtt jelentkezett albummal. Azóta a zenekar néhány poszton átalakult, így valóban friss lendülettel készült a Zárd ki a világot című új lemez és a címadó dalhoz forgatott klip.
 
Fotó: Istvándi Botond / LB27 Reggae Camp Official

Öt nap Jamaica Cegléden

Mások mellett Samory I & The Black Heart, Bushman, a New York Ska-Jazz Ensemble, a Mellow Mood és a reggae hazai szereplői lépnek fel az LB27 Reggae Campen július 23-tól 27-ig Cegléden.
 
Kulturális örökség lett a jamaikai reggae!

Kulturális örökség lett a jamaikai reggae

Felkerült az UNESCO szellemi kulturális örökségeinek listájára a jamaikai reggae zene. A világszervezet elismerte a műfaj egész világra kiterjedő hatását és politikai súlyát – adta hírül az Euronews.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek