Meglepi-album: családi összefogás Beyonce új lemezén

2013/12/16  ·   Lemezbemutató   ·  MTI, koncert.hu

Beyoncé amerikai popénekesnő mindenfajta előzetes felhajtás nélkül dobta piacra péntekre virradóra legújabb, ötödik szólóalbumát: az egyelőre csak az iTunes online zeneboltban elérhető korongon 14 új szerzemény és 17 videoklip található.

Meglepi-album: családi összefogás Beyonce új lemezén

"Meglepetés!" - olvasható a 32 éves énekesnő kiadója, a Columbia Records sajtóközleményében, amely szerint az előadó már "nagyon unta" a lemezek megjelentetésének hagyományos módját, ezért döntött a virtuális megoldás mellett. A Beyoncé című album a 2011-ben megjelent 4 című korong folytatása.

A lemezen az énekesnő férje, Jay Z és közös lányuk, Blue Ivy, sőt, azegyik klipben Beyonce édesanyja, Tina Knowles is feltűnik.

A meglepetés erejét növelte, hogy a popsztár új lemeze egyike az elmúlt évek azon nagyon várt albumainak, amelyeknek a hanganyaga nem szivárgott ki a megjelenés előtt. A kézbe fogható lemezek gyártását csak péntek reggel kezdték meg, és várhatóan december 21-én kerülnek a boltok polcaira.

Nem Beyoncé az egyetlen sztár, akinek sikerült idén meglepnie rajongóit. Évtizedes szünet után David Bowie januárban, a 66. születésnapján rukkolt elő új számmal, a Where Are We Now? című szerzeménnyel.

Az amerikai énekesnő projektje jóval grandiózusabb: az albumon szereplő 14 dal mindegyikéhez videoklip is tartozik, amelyet Houstonban, New York-ban, Párizsban, Sydneyben és Rio de Janeiróban forgattak.

Az énekesnő a sajtóközleményben elmondta, annak az emléke inspirálta, amikor 1983-ban megnézte Michael Jackson Thriller című videoklipjének premierjét. "Hiányzik az igazi elmerülés élménye. Manapság az emberek csak belehallgatnak pár másodpercre egy számba az iPod-jukon, és nem igazán fektetnek energiát abba, hogy elmerüljenek benne" - húzta alá Beyoncé.

A mások mellett Jay Z, Timbaland és Justin Timberlake közreműködésével készült lemez pozitív fogadtatásra lelt. 


 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek