Elkezdődött a lemondási hullám: Republic

2020/07/14  ·   Programtörlés   ·  koncert.hu

Úgy tűnik, sikerült a kormánynak a szerdai "belengetett" döntésével ráhoznia frászt a kómából ébredező zeneipar szereplőire. A többség most emiatt cidrizik, de vannak, akik a beutazási korlátozások miatt hoztak döntéseket.

Elkezdődött a lemondási hullám: Rebublic

Azt ugyan nem tudjuk, hogy a Republicon kívül van-e még olyan magyar zenekar, akik a határon belüli koncertjüket (Balatonboglár) azért mondták le, mert a beutazási korlátozások miatt egy alig 100 fős erdélyi csoport nem jutott volna el a koncertre, de ők meglépték. (Bizonyára vannak más okok is a koncert törlése mögött, nem szoktak mindent az orrunkra kötni.)

A zenekarnak még 2 koncertje van augusztusban: 12-én Egerben (a menedzsment tájékoztatása szerint ezzel a koncerttel minden OK), és persze a nagykoncert az Arénában augusztus 29-én – ez utóbbira rákérdeztek a kommentelők, a válasz reggel még ez volt ez: NEM TUDJUK, azóta nem néztük, de erősen bízunk abban, hogy meglesz a nagy buli.

 

 

 

 

 

Republic, törölt koncert, Boglárlelle

 

 

Szólj hozzá!


Ed Sheeran már biztos nem jön az MTV EMA gálára Budapestre

Ed Sheeran már biztos nem jön az MTV EMA gálára...

A zenész covidos lett, karanténba vonult – mindezt a közösségi médiájában jelentette be.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Három év után új lemezzel jelentkezett ZAZ

Napjaink egyik legnépszerűbb francia énekesnője, azaz Zaz három évvel utolsó lemeze, az 'Effet miroir' után idén nyár végén tért vissza "Imagine" című felvételével, amely soron következő albumának előfutára is egyben.

Egy hajóban eveznek: egykori zenésztársa fiával énekel duettet Charlie

Horváth Charlie egykori zenésztársának tehetséges fiával, Erb Virgillel, művésznevén Giovannival adott duettet.
Új koncertek