Elhalasztotta fennállása első önálló arénás koncertjét a Bagossy Brothers Company

Nemrég számoltunk be arról, hogy a londoni O2 Aréna újranyitása milyen biztonsági szabályok betartásával jár – ekkor merült fel bennünk, hogy vajon mi lesz az általunk ismert, még talpon levő arénás koncertekkel, többek között a BBC debütáló nagykoncertjével.

Elhalasztotta fennállása első arénás koncertjét a Bagossy Brothers Company
Koronvírusos  a zenekarban – Zorán lemondta közelgő koncertjeit

Koronvírus a zenekarban – Zorán lemondta közelgő koncertjeit

Éppen a minap zongoráztuk végig bizonyos előadók koncertjeit, hogy biztosan megtartják-e őket, és nyugtáztuk, hogy példának okáért Zorán turnéja megy tovább. Egészen eddig.
 
Fotó: Budapesti Karácsonyi Vásár / Budapest Christmas Fair

Nem lesz idén karácsonyi vásár a Vörösmarty téren

Ez az egész lassan olyan, mint a Kispál és a Borz Ha az életben... című nótája. Nem forralt borozunk idén a téren.
 
 
Bár még lennének koncertjei, vírusérintettség miatt ma bezár a Kobuci

Bár még lennének koncertjei, vírusérintettség miatt ma bezár a Kobuci

Az, hogy ez egy fura évad volt, már megírtuk – elég finom megfogalmazása a dolgoknak. Az óbudai szórakozóhelynek még lett volna dolga a zenével ebben a terhelt szezonban: Bagossy Brothers Company, Kontroll csoport, Stereo Swing, Góbé zenekar, de a mai nappal sajnos elköszönnek úgy a...
 
Fotó: Hobo/FB

Jövőre veletek ugyanott: Hobo nagykoncertje is elmarad idén

De nem vész el: Hobo 2020. december 28-ra, a Papp László Budapest Sportarénába meghirdetett koncertje az eredeti helyszínen, 2021. november 20-án kerül megrendezésre.
 
Fotó: Ördögkatlan Fesztivál

Sírás és reménykedés: elmaradnak a fesztivált pótló Ördögkatlan Napok

Egy hónappal a kezdés előtt a vírus újra legyőzte a szervezőket, pedig az október 22-25. közötti időszakban mintegy 120 programot kínáltak volna. Minderről a FB-on értesítették közönségüket.
 
Fotó: csabai Kolbászfesztivál 2019.

Nem lesz kolbászból a fesztivál kerítése Békéscsabán

Az elmúlt hetek eseményeinek és járványügyi adatainak ismeretében döntöttek úgy a szervezők, hogy az eredetileg meghirdetett időpontban, október 22. és 25. között nem rendezik meg a 24. Csabai Kolbászfesztivált.
 
 
Ezek a koncertek biztoan elmaradnak!

Ezek a koncertek biztosan elmaradnak!

A teljesség igénye nélkül – ezt is elég nekünk megemészteni – pár koncert, amelyeket már biztos nem tartanak meg.
 
Nagykoncertet akartuk adni ... – Egyelőre elmarad az F.O. System idei koncertje

Nagykoncertet akartuk adni ... – Egyelőre elmarad az F.O. System idei koncertje

A zenekar bízott abban, hogy novemberre már visszahúzza karmait a járvány, és az 500 fő feletti bulikat is engedélyezni fogják – most azonban nemhogy nem javult, de még romlott és folyamatosan romlik a helyzet, egyre-másra jönnek a programtörlésekről szóló hírek. Lassan az számít...
 
Fotó: Sun

Szomorú hírt tett közzé a Sun & Soda Special

A Sun & Soda az Akvárium Klub nappali bulisorozata, a parti ebéd után, 13.00 órakor indul, mondhatni, szokatlan idősávban. Mármint, indult volna...
 
Csaknem fél évvel a Nagy Leállás után segítségért kiáltanak a rendezvényszervezők

Csaknem fél évvel a Nagy Leállás után segítségért kiáltanak a rendezvényszervezők

A kormánytól kérnek segítséget a rendezvényszervezők, mert az évi csaknem ezermilliárd forintot termelő iparág március óta a járvány miatt gyakorlatilag megszűnt – mondta Ganczer Gábor, a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) elnöke az MTI-nek.
 
A fotó illusztráció és nem magyar.

150 zenekar között osztják fel a raktárkoncertes ötmilliárdot, megvannak az első nevek!

Eddig mondjuk garázskoncertnek nevezték, még lehet belőle sufni vagy lomtár, esetleg spájz, mindenesetre elhangzottak ma az első konkrétumok a projektről.
 
Júluis elején pirossal világítottak meg minden (üres) színpadot, hogy felhívják a kormány figyelmét az ország rendezvényiparának helyzetére és hogy sürgessék az ágazat megesítését.

A következő, 2021-es Glastonbury is elmaradhat

A Glastonbury alapítója, Michael Eavis azt nyilatkozta, hogy a fesztivál nem tudna túlélni még egy ilyen évet, így felmerült a 2022-ig történő halasztás gondolata is.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek