Elhalasztotta fennállása első önálló arénás koncertjét a Bagossy Brothers Company

Nemrég számoltunk be arról, hogy a londoni O2 Aréna újranyitása milyen biztonsági szabályok betartásával jár – ekkor merült fel bennünk, hogy vajon mi lesz az általunk ismert, még talpon levő arénás koncertekkel, többek között a BBC debütáló nagykoncertjével.

Elhalasztotta fennállása első arénás koncertjét a Bagossy Brothers Company
Koronvírusos  a zenekarban – Zorán lemondta közelgő koncertjeit

Koronvírus a zenekarban – Zorán lemondta közelgő koncertjeit

Éppen a minap zongoráztuk végig bizonyos előadók koncertjeit, hogy biztosan megtartják-e őket, és nyugtáztuk, hogy példának okáért Zorán turnéja megy tovább. Egészen eddig.
 
Fotó: Budapesti Karácsonyi Vásár / Budapest Christmas Fair

Nem lesz idén karácsonyi vásár a Vörösmarty téren

Ez az egész lassan olyan, mint a Kispál és a Borz Ha az életben... című nótája. Nem forralt borozunk idén a téren.
 
 
Bár még lennének koncertjei, vírusérintettség miatt ma bezár a Kobuci

Bár még lennének koncertjei, vírusérintettség miatt ma bezár a Kobuci

Az, hogy ez egy fura évad volt, már megírtuk – elég finom megfogalmazása a dolgoknak. Az óbudai szórakozóhelynek még lett volna dolga a zenével ebben a terhelt szezonban: Bagossy Brothers Company, Kontroll csoport, Stereo Swing, Góbé zenekar, de a mai nappal sajnos elköszönnek úgy a...
 
Fotó: Hobo/FB

Jövőre veletek ugyanott: Hobo nagykoncertje is elmarad idén

De nem vész el: Hobo 2020. december 28-ra, a Papp László Budapest Sportarénába meghirdetett koncertje az eredeti helyszínen, 2021. november 20-án kerül megrendezésre.
 
Fotó: Ördögkatlan Fesztivál

Sírás és reménykedés: elmaradnak a fesztivált pótló Ördögkatlan Napok

Egy hónappal a kezdés előtt a vírus újra legyőzte a szervezőket, pedig az október 22-25. közötti időszakban mintegy 120 programot kínáltak volna. Minderről a FB-on értesítették közönségüket.
 
Fotó: csabai Kolbászfesztivál 2019.

Nem lesz kolbászból a fesztivál kerítése Békéscsabán

Az elmúlt hetek eseményeinek és járványügyi adatainak ismeretében döntöttek úgy a szervezők, hogy az eredetileg meghirdetett időpontban, október 22. és 25. között nem rendezik meg a 24. Csabai Kolbászfesztivált.
 
 
Ezek a koncertek biztoan elmaradnak!

Ezek a koncertek biztosan elmaradnak!

A teljesség igénye nélkül – ezt is elég nekünk megemészteni – pár koncert, amelyeket már biztos nem tartanak meg.
 
Nagykoncertet akartuk adni ... – Egyelőre elmarad az F.O. System idei koncertje

Nagykoncertet akartuk adni ... – Egyelőre elmarad az F.O. System idei koncertje

A zenekar bízott abban, hogy novemberre már visszahúzza karmait a járvány, és az 500 fő feletti bulikat is engedélyezni fogják – most azonban nemhogy nem javult, de még romlott és folyamatosan romlik a helyzet, egyre-másra jönnek a programtörlésekről szóló hírek. Lassan az számít...
 
Fotó: Sun

Szomorú hírt tett közzé a Sun & Soda Special

A Sun & Soda az Akvárium Klub nappali bulisorozata, a parti ebéd után, 13.00 órakor indul, mondhatni, szokatlan idősávban. Mármint, indult volna...
 
Csaknem fél évvel a Nagy Leállás után segítségért kiáltanak a rendezvényszervezők

Csaknem fél évvel a Nagy Leállás után segítségért kiáltanak a rendezvényszervezők

A kormánytól kérnek segítséget a rendezvényszervezők, mert az évi csaknem ezermilliárd forintot termelő iparág március óta a járvány miatt gyakorlatilag megszűnt – mondta Ganczer Gábor, a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) elnöke az MTI-nek.
 
A fotó illusztráció és nem magyar.

150 zenekar között osztják fel a raktárkoncertes ötmilliárdot, megvannak az első nevek!

Eddig mondjuk garázskoncertnek nevezték, még lehet belőle sufni vagy lomtár, esetleg spájz, mindenesetre elhangzottak ma az első konkrétumok a projektről.
 
Júluis elején pirossal világítottak meg minden (üres) színpadot, hogy felhívják a kormány figyelmét az ország rendezvényiparának helyzetére és hogy sürgessék az ágazat megesítését.

A következő, 2021-es Glastonbury is elmaradhat

A Glastonbury alapítója, Michael Eavis azt nyilatkozta, hogy a fesztivál nem tudna túlélni még egy ilyen évet, így felmerült a 2022-ig történő halasztás gondolata is.
 
A  Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest Parkba jön

A Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom...

Noha, a Rage Against The Machine már nem jutott el Magyarországra és már feltehetően nem is fog, legendás gitárosa, Tom Morello viszont hamarosan...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Így nyaral a Balaton-parton a Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaan

Az anarchia helyett humorral lázadó, éppen 45 éves brit punk ikon, a Toy Dolls, a még kerekebb, négy évtizedet ünneplő Stratovarius a finn powermetal színeiben, és honfitársaik, az északi kocsmabulik hangulatát metalmuzsikába hajtogató Korpiklaani csapata is tiszteletét teszi Alsóőrsön, a Tábor Fesztiválon.

Budapesten lép fel a szörnymetál csapat, akikről teret neveztek el Finnországban

A Lordi legfrissebb, Screem Writers Guild című lemezét mutatja be március 23-án a Barba Negrában.
Új koncertek