Szomorú hírt tett közzé a Sun & Soda Special

2020/09/03  ·   Programtörlés   ·  koncert.hu

A Sun & Soda az Akvárium Klub nappali bulisorozata, a parti ebéd után, 13.00 órakor indul, mondhatni, szokatlan idősávban. Mármint, indult volna...

Fotó: Sun

A spéci kiadás egy abban különbözött volna az eddigiektől, hogy külföldi vendégfellépővel turbózták volna fel: John Digweed visszalépését követően 24 óra alatt leszervezték Sasha-t, azonban a sok volna már sejteti a szomorú végkifejletet: az életbe lépett beutazási szabályok miatt gyak. ellehetetlenült a dolog. A szervezők ezt a sztorit elengedték, de van máááásik: magyar line-uppal meglesz a nappali buli, a műfű, a flamingók (milyen flamingók?), a trópusi hangulat és a SODA – a SUN-ról az égiek gondoskodnak majd, de az előrejelések szerint ezzel kivételesen nem lesz gond.

Fontos: az eredeti rendezvényre megvásárolt jegyek NEM érvényesek a pótbulira, azoknak visszaadják az árát – figyelem: ez is mint a többi, U500-as rendezvény!

És nappal bulizni jó! Főleg, ha szombaton van az a nappal (szeptember 5.).

 

Sun & Soda, Akvárium, nappali buli

 

 

Szólj hozzá!


Feszes és büntető: novemberben jön a Volbeat!

Feszes és büntető: novemberben jön a Volbeat!

A dán rock'n'roll lázadók bejelentették Servant Of The Road elnevezésű világkörüli turnéjuk 32 állomásos európai szakaszát, amelyen – a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Az Iron Maiden elhozza Budapestre a Legacy Of The Beast-showt

A Legacy Of The Beast elnevezésű turné indulása óta a zenekar közel kétmillió rajongónak játszott a világ 39 országában, beleértve a százezer fős Rock In Rio fesztiválfellépésüket is, Brazíliában. Most Magyarországra is elhozzák a show-t.

Vasárnap a Barba Negrában a skót metálosok, aki feldolgoztak egy Neoton-slágert

A PIRATEFEST BUDAPEST keretén belül vasárnap a Barba Negrában lép fel a Alestorm skót kalózmetál-banda a Visions Of Atlantis és a Rumproof társaságában. Legújabb lemezükről a legújabb videójuk címe: Magyarország, de nem csak egy dal erejéig kötődnek hozzánk.

Két év után ismét végighúzzák a városon a szekeret: Krisna-fesztivál a Városligetben

Két év kihagyás után a Krisna-hívők ismét Szekérfesztivált rendeznek július 9-én, szombaton, Budapesten. Az indiai Szekérfesztivál során az éneklő, táncoló résztvevők hatalmas kötelekkel húzzák végig a városon azt a tarka és díszes szekeret, amelyen Krisna, azaz Isten egy különleges formáját, az "Univerzum Urát" helyezik el.
Új koncertek