Szomorú hírt tett közzé a Sun & Soda Special

2020/09/03  ·   Programtörlés   ·  koncert.hu

A Sun & Soda az Akvárium Klub nappali bulisorozata, a parti ebéd után, 13.00 órakor indul, mondhatni, szokatlan idősávban. Mármint, indult volna...

Fotó: Sun

A spéci kiadás egy abban különbözött volna az eddigiektől, hogy külföldi vendégfellépővel turbózták volna fel: John Digweed visszalépését követően 24 óra alatt leszervezték Sasha-t, azonban a sok volna már sejteti a szomorú végkifejletet: az életbe lépett beutazási szabályok miatt gyak. ellehetetlenült a dolog. A szervezők ezt a sztorit elengedték, de van máááásik: magyar line-uppal meglesz a nappali buli, a műfű, a flamingók (milyen flamingók?), a trópusi hangulat és a SODA – a SUN-ról az égiek gondoskodnak majd, de az előrejelések szerint ezzel kivételesen nem lesz gond.

Fontos: az eredeti rendezvényre megvásárolt jegyek NEM érvényesek a pótbulira, azoknak visszaadják az árát – figyelem: ez is mint a többi, U500-as rendezvény!

És nappal bulizni jó! Főleg, ha szombaton van az a nappal (szeptember 5.).

 

Sun & Soda, Akvárium, nappali buli

 

 

Szólj hozzá!


Az Európa Kiadó frontembere álmodott digitális platformot az A38-nak

Az Európa Kiadó frontembere álmodott digitális...

Tizennyolc éves működése során az A38 Hajón közel 3500 koncertfelvétel készült, ezt az őrületes mennyiségű anyagot a lehető legjobb...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

A Tankcsapda klasszikusa az idei Campus Fesztivál himnusza

A „Campus edition - Éld meg a pillanatot!" címre keresztelt szerzemény nem ismeretlen a zenekedvelők számára, ugyanis az alapja a Tankcsapda 'Ülj le mellém' című dala.

Újra szól a rock a Hegyalján! – 18 nap múlva itt a Wild East Rock fesztivál

Most nem túrjuk elő, hányszor és hol sírtunk a Hegyalja fesztivál után – minden imánk így hallgattasson meg :) A LESZ Feszt és a Geronimo Motorcycle Club East összefogása valóságra váltotta a reményeket.

Fesztivált rendez Tapolcán a hamarosan újranyitó Gödör

Az augusztus 14-től 19-ig tartó Gödör Camp-en az Európa Kiadó, a Pál Utcai Fiúk, a Balaton, a Kontroll Csoport mellett Bródy János is koncertet ad majd.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek