A 19. szülinapra megnyílik az A38 orrterasza és megújult tetőterasza

2022/04/29  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Az idén egy híján huszadik évébe lépő A38 Hajó koncertekkel, valamint beltéri és szabadtéri eseményekkel ünnepli születésnapját.

Fotó: A38

A héten megkezdett szülinapi ünnepség egy Ivan & the Parazol duplakoncerttel folytatódik pénteken és április 30-án, akiket a nyers energiákat garázsrockkal felszabadító Hocuspony, valamint a sötét túnusú, dreamy rockot játszó The California Nightmares kísér a Hajó nagytermében. Ősi dallamokkal és elektronikus ütemekkel hömpölyög tovább a buli a Dunán – ugyancsak április 30-án – Viken Arman (FR) és a Pure Lust prezentálásában. Május 1-én a New Beat szervezésében a brit énekesnő és dalszerző, Dodie varázsolja el a közönséget alternatív és indie pop dallamaival. Cool!

Ezzel párhuzamosan kinyit az A38 orrterasza és megújult tetőterasza és a szokott rend szerint útjukra indulnak a naplementébe nyúló bulisorozatok. A heti rendszerességgel visszatérő események sorát indítja április 29-én a Bladerunnaz pres.: Friday sorozat, akik egyben a koncerttermet is megtöltik Audio (UK), Liveon, Quadrille és Hated drum & bass, breakbeat és neurofunk produkcióival, majd április 30-án a Lick The Click & LavaLava pres.: Sunburst széria szezonnyitó bulija árasztja a csábító ütemeket. Utánuk a tetőteraszt az első HøT SpøT éjszakán a májustól szerdai rezidens NextLevel DJ-i, Dublic, B'Andre, Skrude, Myamo és Sammiebeats rázzák meg a trap, dubstep, drum and bass és a bass house erejével.

Az ünnepi hét zárónapján az orrteraszt a Sunday Session DJ-i, Palotai és Yeromos töltik meg electronicával.

A38, születésnap, Ivan & the Parazol, Dodie

 

 

Szólj hozzá!


Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek