A bandaháború szupergitárja a Robot jótékonysági aukciójának tételei között

2018/12/18  ·   Zenei hír   ·  Labancz Andrea

Tavalyi sikeren felbuzdulva idén újra jótékonysági árverést tartanak a Robot nevű szórakozóhely üzemeltetői, amelynek bevételét a Tűzoltó utcai Gyermekklinika lakói számára ajánlják fel.

Robot

A robotosok nem először állnak egy jó ügy mellé, és szerencsére mindig akad néhány érzékeny lelkületű rock vagy metál banda is, akik örömmel csatlakoznak hasonló akciókhoz.

A már hagyományos sör- és pólóakció mellett idén egy különleges aukcióval is készültek, ahol kis hazánk néhány kiemelkedő művészének különleges tárgyaira csaphattok le jutányos áron. Az aukció január 13. vasárnap estig tart, licitálni pedig komment formájában tudtok a Robot Facebook oldalán található képek alatt!

 

A felajánlott relikviák közt ott van a Depresszió XV. jubileumi turnéjának egyik molinója és a Dávid által a turné során használt dobbőr dedikált változata, az AWS frontemberének Siklósi Örsnek A Dalban, és az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében viselt felöltője, a SUBSCRIBE újrakevert és nagy fekete korongra első alkalommal préselt debütáló nagylemeze, a 'Sanity Has Left The Building' dedikálva, a Ganxsta Zolee és a Kartel vadiúj Helldorado Újratöltve CD-je, valamint pólója dedikálva, Bűdi Szilárd a Jazztelen frontemberének Hohner Blues Harp szájharmonikája, a ROAD zenekar komplett rajongói csomagja, amely egy elég komolyan összeszedett CD diszkrográfiát, férfi és női pólókat, sapkát és táskát tartalmaz, természetesen Erik, Goya, Imi és Máté kézjegyeit viselve, A Supernem és a Fish! zenekar bandaháborús koncertjére készült szupergitárt, ami mindkét zenekar hathúrosainak legjobb részeit tartalmazza – és egyéb nyalánkságokat.

Legyetek jók, ha tudtok!

Robot, jótékonyság, árverés, Tűzoltó utcai Gyermekklinika, AWS, Depresszió, Ganxsta Zolee és a Kartel, Subscibe, ROAD, Fish!, Supernem, Bűdi Szilárd

 

 

Szólj hozzá!


A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road feszten

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road...

Az amerikai Ugly Kid Joe 5 év után tér vissza Magyarországra, pontosabban a Budapest Open Road Days fesztiválra, a Műegyetem rakpartra. A zenekar az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Zsiráfok, tornyok, Buli színpad, Kyle Minogue – így változik meg idén a Sziget

Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix, Fred again, Skrillex, Stormzy, Fisher, Tom Odell, Louis Tomlinson – és a tegnap bejelentett Kyle Minogue – ez lesz az idei Sziget sztársora, és lesz pár változás is a Sziget struktúrájában.

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.
Új koncertek