Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.

Fotó: Könnyűzenei Technikusok Egyesülete
Előzenekart keresnek a Tankcsapdának – pályázat

Előzenekart keresnek a Tankcsapdának – pályázat

Pályázatot hirdet zenekarok számára a Budapest Open Road Days 2024 fesztivál. A nyertes az idén 35. jubileumát ünneplő Tankcsapda előzenekaraként lép fel június 29-én a Műegyetem rakparton megrendezésre kerülő Budapest Open Road Days fesztivál nagyszínpadán.
 
Fotó: Tankcsapda

Tankcsapdát állít a Budapest Open Road Days fesztivál a Műegyetem rakpartra

A Budapest Open Road Days fesztiválon adja első budapesti nagykoncertjét idén a 35 éves Tankcsapda. A június 27-29. között megrendezésre kerülő fesztivál helyszíne a Műegyetem rakpart lesz, a Petőfi híd és a Szabadság híd között.
 
 
Ma kezdődik a 27. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a 26. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a buli Fehérvár legfelkapottabb fesztiválján, ahol a legnagyobb húzónév idén egyértelműen a The Black Eyed Peas csapata, de emellett rengeteg más koncert és persze játékok is várják a vendégeket, értékes nyereményekért cserébe. :)
 
Szerinted melyik zenekar koncertjén érkezik meg általában a Tábor fesztiválra a vihar?

Szerinted melyik zenekar koncertjén érkezik meg általában a Tábor fesztiválra a vihar?

Bár még több mint egy hónap van az alsóörsi rockházibuli startjáig, de már gőzerővel zajlik a készülődés. Ráadásul az idei, születésnapi line-up még az eddigieknél is dögösebbnek ígérkezik, hiszen nem más vezeti majd a listát, mint a Motörhead egykori gitárosa, Phil Campbell,...
 
Fotó:  Open Road Weekend/FB

Ma nyitják a nyarat a szelíd motorosok Alsóörsön

A hamvaiból főnixként feltámadó egykori Harley Davidson Fesztivál ma Open Road Weekend néven nyitja meg a kapuit. A klasszikus zenés-motoros buliból pedig nem maradhat ki a látványosság számba menő vidám balatoni felvonulás sem.
 
Open Road Weekend aka Harley Davidson Fesztivál: kész a program

Open Road Weekend aka Harley Davidson Fesztivál: kész a program

Ahogy arról már beszámoltunk, hosszú kihagyás után újra felbőgnek a motorok Alsóörsön (link lejjebb). Mára ennél már többet is el tudunk mondani.
 
 
Hosszú kihagyás után újra felbőgnek a motorok Alsóörsön

Hosszú kihagyás után újra felbőgnek a motorok Alsóörsön

Az Open Road Fest szellemében rendezik meg az Open Road Weekendet 2023. június 7. és 10. között a szokott helyen: Alsóörsön, a Pelso Campingben
 
A zenekar a Suliturnén (FB)

Brit rádiók is játsszák a magyar poprock csapat új dalát

A Dirty Slippers Honest Kid (Őszinte gyerek) című száma az elmúlt napokban több angol rádióban volt hallható, illetve játsszák rotációban. A dalt elsőként a független előadókat felkaroló Unsigned Radio UK mutatta be február 6-án, két nappal később a manchesteri Hive Radio adta le.
 
Retró fesztivál lesz a Tabánban

Retró fesztivál lesz a Tabánban

A gusztushuszadiki ünnepségsorozat rárepül a Tabán rockhagyományaira: az augusztus 18-án fellépő zenekarok a pályájuk kezdete óta töretlen népszerűségnek örvendenek és többen közülük rendszeres szereplői voltak a legendás "Tabánnak".
 
Fotó: Tuszinger Károly

Open Road Partyval pattannak nyeregbe a motorosok

Óriási szezonnyitó dzsembori lesz a hétvégén a Harley-Davidson budapesti bázisán, ahová motoros felvonulással, ingyenes rock koncertekkel, meglepetésekkel várják a kétkerék minden szerelmesét.
 
Road, Down for Whatever, Juhász Marci: Március 20-án jótékonysági koncert lesz a Barba Negrában

Road, Down for Whatever, Juhász Marci – Március 20-án jótékonysági koncert lesz a Barba Negrában

Az immáron telt házas Road-koncert másnapján, március 20-án a Road, a Down for Whatever, Juhász Marci és a Barba Negra közös szervezésben jótékonysági koncert lesz a Neumann János utcai rockzenei bázison.
 
Elmarad, s egyelőre nincs is új dátuma az Aerosmith-koncertnek

Elmarad, s egyelőre nincs is új dátuma a júliusi Aerosmith-koncertnek

2021 nyarán, július 12-re tervezték a budapesti koncertet, amelyet aztán áttoltak 2022. július 10-re. Most egyelőre nincs hova tolni.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek