A Kensington törölte 2021-es turnéját – elmarad a budapesti koncert is

2021/01/19  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A zenekar a Facebookon közölte a hírt. A budapesti koncert az Akváriumban lett volna 2021. március 23-án – ez a 2020. október 18-i koncert pótdátuma volt, ami pedig a 2020. márciusi koncert pótdátuma volt...

Fotó: Kensington/FB

"TURNÉ FRISSÍTÉS: mivel a COVID-19 sajnos még mindig nagyon jelen van az egész világon, kénytelenek vagyunk hivatalosan lemondani európai turnéinkat. Az ismételt halasztás túl nehézzé vált, és mindenki számára látható üzenetet akartunk küldeni. Ebben a pillanatban egyszerűen nem lehet egy olyan összetett dolgot átütemezni, mint egy európai turné. Szívás, de úgy érezzük, hogy ez a legjobb és egyetlen lehetséges döntés jelenleg. Kérjük, hogy jegyek visszaváltása miatt fordulj a helyi jegyértékesítőhöz. Vigyázzatok magatokra! Egy nagy virtuális ölelés, KST." – szólt az üzenet.

Az online vásárolt jegyeket automatikusan visszaváltják, aki személyesen vásárolt, az az info@a38.hu-ra írt e-mailben kezdeményezze jegye(i) visszaváltását.

Hogy mit csinálnak egy évig – ki tudja. Lehet, elmennek egy lakatlan szigetre... Nem csodálkoznánk, csak már tele lenne zenészekkel.

 

Kensington, európai turné, törlés, koncert, elmarad, Akvárium

 

 

Szólj hozzá!


Egyedi és szóló – aminek a borzalmas 2020-as év után örülni lehet

Egyedi és szóló – aminek a borzalmas 2020-as év...

Az Óriásból, az Isten Háta Mögöttből vagy a Rájátszásból is ismert Egyedi Péter Mmamt néven megjelentetett szerzői bemutatkozásának itt a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

Átadták a Fonó-díjakat: Dresch Mihály tarolt

Első ízben adták át a Fonó-díjakat, az eseményt vasárnap este online formában tekinthették meg a nézők. A díjjal hagyományt kívánnak teremteni, így szebb-jobb időkben is alkalom nyílik majd a művészi teljesítmények elismerésére.

Aki a legtöbb rockert felismeri, ajándékot kap

Rengeteg ismerős arccal, a zenekar barátaival készült el a Remorse újabb videóklipje, a Jelbeszéd.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek