A Kensington törölte 2021-es turnéját – elmarad a budapesti koncert is

2021/01/19  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A zenekar a Facebookon közölte a hírt. A budapesti koncert az Akváriumban lett volna 2021. március 23-án – ez a 2020. október 18-i koncert pótdátuma volt, ami pedig a 2020. márciusi koncert pótdátuma volt...

Fotó: Kensington/FB

"TURNÉ FRISSÍTÉS: mivel a COVID-19 sajnos még mindig nagyon jelen van az egész világon, kénytelenek vagyunk hivatalosan lemondani európai turnéinkat. Az ismételt halasztás túl nehézzé vált, és mindenki számára látható üzenetet akartunk küldeni. Ebben a pillanatban egyszerűen nem lehet egy olyan összetett dolgot átütemezni, mint egy európai turné. Szívás, de úgy érezzük, hogy ez a legjobb és egyetlen lehetséges döntés jelenleg. Kérjük, hogy jegyek visszaváltása miatt fordulj a helyi jegyértékesítőhöz. Vigyázzatok magatokra! Egy nagy virtuális ölelés, KST." – szólt az üzenet.

Az online vásárolt jegyeket automatikusan visszaváltják, aki személyesen vásárolt, az az info@a38.hu-ra írt e-mailben kezdeményezze jegye(i) visszaváltását.

Hogy mit csinálnak egy évig – ki tudja. Lehet, elmennek egy lakatlan szigetre... Nem csodálkoznánk, csak már tele lenne zenészekkel.

 

Kensington, európai turné, törlés, koncert, elmarad, Akvárium

 

 

Szólj hozzá!


Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Azok számára, akiknek nem volt lehetősége a helyszínen tombolni vagy azoknak, akik szeretnék felidézni a koncert legjobb pillanatait: megérkezett az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Te hogyan hallgatsz zenét? Most elmondhatod!

Nemzetközi kutatás indított az EEnalrge Europe elnevezésű nemzetközi, kis klubokat támogató projekt a zenehallgatási szokásokról.

Ők az MTV EMA gála magyar jelöltjei

A tavalyi virtuális közvetítés után idén ismét élő show-ként lesz látható világszerte az MTV EMA díjátadója. Ráadásul Budapestről! A november 14-én a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő globális eseményen várhatóan világsztárok lépnek majd fel.
Új koncertek