Mamma Mia!

A Toldi Moziban emlékeznek Barta Tamásra

2021/06/30  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Július 7-én lesz Barta Tamás születésnapja, ebből az alkalomból 4 alkalommal nézhető meg a Siess haza, vár a mama! című zenés dokumentumfilm a Toldi Moziban.

A Toldi Moziban emlékeznek Barta Tamásra

A Toldi Moziban július 2-án (péntek), július 3-án (szombat), július 4-én (vasárnap) és július 7-én (szerda) 16.45-kor vetítik a dokumentumfilmet. Július 7-én beszélgetés is lesz a film-vetítés után, melyen résztvesz Hajdú Judit, Barta Tamás jogörököse és Hajdú  Eszter, a film rendezője, aki online fog bejelentkezni Portugáliából.

 

Első fokon pert vesztettek a Barta-film alkotói

 

Amerikai segítséget kérnek nyomozásukhoz a Barta Tamás-film alkotói

 

Barta Tamás, LGT, dokumentumfilm, Hajdú Eszter, Siess haza vár a mama, Toldi mozi

 

 

Szólj hozzá!


Thriller: 40 éves minden idők legnagyobb példányszámban elkelt albuma

Thriller: 40 éves minden idők legnagyobb...

Megjelenésének 40. évfordulóját ünnepli Michael Jackson (1958-2009) legendás albuma. Ebből az alkalomból a Sony Music az Estate of Michael Jackson...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Mit szólnál egy arénás Presser-nagykoncerthez?

A Fb oldalán közzétett bejegyzése szerint a legendás zenésznek nagyjából ugyanezt a kérdést tették fel... Vajon mit válaszolt? :)

A valaha celluloidra vitt leggyötrelmesebb jelenet – Hugh Grant utálta a táncolást az Igazából szerelemben

"Kiestem a ritmusból, főleg az elején, amikor a seggemet riszálom..." – sztár a mai napig morog amiatt, hogy táncolásra "kényszerítették" a filmben, amely nélkül 20 éve nincs karácsony.
Új koncertek