A Toldi Moziban emlékeznek Barta Tamásra

2021/06/30  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Július 7-én lesz Barta Tamás születésnapja, ebből az alkalomból 4 alkalommal nézhető meg a Siess haza, vár a mama! című zenés dokumentumfilm a Toldi Moziban.

A Toldi Moziban emlékeznek Barta Tamásra

A Toldi Moziban július 2-án (péntek), július 3-án (szombat), július 4-én (vasárnap) és július 7-én (szerda) 16.45-kor vetítik a dokumentumfilmet. Július 7-én beszélgetés is lesz a film-vetítés után, melyen résztvesz Hajdú Judit, Barta Tamás jogörököse és Hajdú  Eszter, a film rendezője, aki online fog bejelentkezni Portugáliából.

 

Első fokon pert vesztettek a Barta-film alkotói

 

Amerikai segítséget kérnek nyomozásukhoz a Barta Tamás-film alkotói

 

Barta Tamás, LGT, dokumentumfilm, Hajdú Eszter, Siess haza vár a mama, Toldi mozi

 

 

Szólj hozzá!


Na, milyen volt Orfű az első napon?

Na, milyen volt Orfű az első napon?

Telt házzal és magasra tekert fűtéssel indult el az egy héttel későbbre tolt Fishing on Orfű fesztivál. Az első nap után még mindig áll...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Az Iron Maiden elhozza Budapestre a Legacy Of The Beast-showt

A Legacy Of The Beast elnevezésű turné indulása óta a zenekar közel kétmillió rajongónak játszott a világ 39 országában, beleértve a százezer fős Rock In Rio fesztiválfellépésüket is, Brazíliában. Most Magyarországra is elhozzák a show-t.

Nem csak fesztivál, hanem Bánki Nyár is lesz a tónál

Pénteken kezdődik és két hónapig tart a Bánki Nyár rendezvénysorozata színházi előadásokkal, koncertekkel, sporteseménnyel. A bánki tó víziszínpadán fellép többek között Charlie, Kovács Kati vagy a Tankcsapda, továbbá lesz dzsesszkívánságműsor és stand up is.

Jönnek a hollandok!

A következő három évben Budapest – Hollandia kiemelt kulturális partnereként – a korábbiaknál is több holland kulturális esemény befogadója lesz.
Új koncertek