A villamos nem süllyed el, mint a Titanic...

2021/02/05  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Új művészekkel indul ismét útjára a Musical Villamos 2021. február 28. vasárnap, délután kettőkor. Az 50 perces ingyenes Facebook LIVE műsort most is az 1905-ben gyártott villamosról közvetíti a Palladium Szeged.

Fotó: Papdi Balázs

A Musical Villamos 2021-ben – ismert musical énekesekkel – is minden hónapban elindul feléd. A villamos nem szállít utasokat, de a műsor országosan és ingyenesen megtekinthető lesz. Ismert musical-részletek kísérik egész útját, így akik az esemény ideje alatt a szegedi villamosmegállókban tartózkodnak, azok részleteket hallhatnak a musical irodalom legszebb dalaiból.

A kalauzok ezúttal a Once / Egyszer... és a Titanic musical fiatal művészei:
Szemerédi Bernadett és Fülöp Kristóf lesznek.
A III. Musical Villamos útvonala:

Indulás:

14:00 Szeged Plaza
14:15 Széchenyi tér + Egy meglepetés dal!
14:28 Szeged pályaudvar (érkezés)

Visszaút:

14:38 Szeged pályaudvar (indulás)
14:45 Széchenyi tér + Egy meglepetés dal!
14:57 Európa Liget

Az 1905-ben gyártott villamos a Szegedi Közlekedési Kft. közreműködésével indul útnak.
Musical Villamos, Szeged, Pacskó Dorka, Cseh Dávid Péter

 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek