Ahogy a Quimby, az AWS is a frontembere nélkül állt fel a raktárkoncerten

2020/11/14  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Júliusban írtuk meg, hogy Siklósi Örs sajnos lebetegedett, és a felépülése elég hosszú időt fog igénybe venni, szeptemberben pedig arról számoltunk be, hogy Kiss Tibi nélkül lépett fel a Quimby a raktárkoncert felvételén.

Fotó: Raktárkoncertek/Instagram

Az AWS egy terjedelmes posztban vázolta fel a helyzetet – a sietősöknek összefoglaljuk: nem szorul magyarázatra a dolog, de a továbbit találgatások elkerülése érdekében közlik, azért (is) vállalták el a bulit, mert így többeken is tudnak segíteni.

"Sziasztok, nagyon jól esik hogy a hosszú csend ellenére is folyamatosan érdeklődtök, követitek az eseményeket, ezért nem győzünk elég hálásak lenni nektek!

Nem magyarázkodni szeretnék hanem megelőzni a további találgatásokat.

Amint azt egy régebbi posztban is írtuk, felkérést kaptunk a Raktárkoncertek sorozatra. Már a felkérés pillanatában világos volt számunkra, hogy Örssel nem fogjuk tudni megcsinalni a koncertet, hiszen mint korábban is említettük, a felépülése hosszabb időt fog igénybe venni.

Tartottunk egy online meetinget és közösen eldöntöttük, hogy így is megcsináljuk. Ennek több oka volt:

Egyrészt aki 15 éve folyamatosan zenél az pontosan tudja, hogy már ez a fél év amit koncert nélkül töltöttünk, is pontosan olyan érzés mintha levágták volna a fél kezünket és akkor még nem is beszéltünk arról, amit egymás társaságának a hiánya okoz ennyi idő után.

Másrészt mint ahogy említettük is, megpróbáltuk kicsit tovább gondolni a dolgot. Ezért lett az, hogy a raktarkoncertbol befolyó összeg felét a velünk dolgozó crewnak és annak a 3 zenekarnak ajánlottunk fel akiket az adott posztban is megjelöltünk.

Továbbá úgy véltük, hogy ezzel, egy olyan érdekes műsort tudunk mutatni nektek ami tényleg sokakat érdekelhet.

Ezért is maradtunk abban, hogy megkérjük 8 barátunkat, hogy ugorjanak be hozzánk 1-2-3 dal erejéig.

Azt gondolom, hogy mindenki nevében mondhatom, hogy alig várjuk, hogy mindenki hallja/lássa a végeredményt.

A vendégek “kilétének felfedése” ezennel elkezdődik a Facebookon és instagrammon.
Továbbra is azt kérnénk, hogy a felesleges találgatást mellőzzétek, legyetek turelemmel és küldjük Örsnek az energiákat, hogy mielőbb újra együtt állhassunk a szinpadon.
Köszönjük szépen!"
Az első fellépőjük a USEME-ből és a Subscribe-ból jól ismert barátuk, Csongor Bálint, aki a következőket üzeni:
"13 éve az első kislemezükön is dolgoztam már a srácokkal, a Relevations című dalban pedig vendégeskedtem is náluk. Azóta túl vagyunk pár közös turnén és nagy örömmel nézem, hogy honnan hova jutottak. Hasonló lelkesedést kívánok nekik a következő 13 évre is és köszönöm a felkérést erre a két dalra."

 

AWS, visszavonulás, betegség, Siklósi Örs, raktárkoncertek, Csongor Bálint

 

 

Szólj hozzá!


Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra gyűlnek össze a RoCkányok

Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra...

A Békés megyei Okányban 2019-ben első – és akkor még egyszerinek tervezett – alkalommal jött létre a RoCkány Feszt, de a kedvező...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. március 16-án a Budapest Arénában, és – most először – 2022. március 17-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad.

Dühterápiás hardcore-punk kezelés a Dürerben

Akik egy igazi hardcore-punk buliban vezetnék le az elmúlt időszak felgyülemlett dühét, azoknak szerencséjük van, ugyanis július 7-én a Dürer Kert színpadát a Scowl és a One Step Closer veszi birtokba.

Füstös klubokból indult, mára a legelismertebb koncertszínpadok sztárja: Kurt Elling

A bársonyos hangú és utánozhatatlan eleganciájú énekes SuperBlue címmel ezúttal egy funkos, hiphopelemekkel dúsított albumot készített a gitárfenomén Charlie Hunterrel, amelynek dalait Európában először a budapesti közönség hallhatja élőben július 5-én, a Müpában.
Új koncertek
Máté-passió
Máté-passió
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
YBL209
YBL209
Budapest