Kiss Tibi nélkül állt fel a Quimby a raktárkoncerten

2020/09/19  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Persze, tudtuk, hiszen mondták július elején, hogy a frontember év végéig terápiás célból visszavonul, de azt is mondták, hogy a zenekar is szünetet tart. S amikor megláttuk a címet, hogy Quimby meg Raktárkoncert, felcsillant a remény, hátha...

Kiss Tibi nélkül állt fel a Quimby a raktárkoncerten

A pár perces beharangozó filmben – hétfőtől kezdik vetíteni a koncertsorozatot – azonban hiába kerestük Kiss Tibit, sehol sem találtuk (az ajtó mögött nem néztük). Láttuk viszont a fiúkkal a zenekar nagy barátját, Ripoff Raskolnikovot, a kelet-európai blues kortárs alakját, akit könnyű kiszúrni bárhol: mindig piros virágot visel a hajtókáján. Feltételezzük, nem kifejezetten a frontember helyett ugrott be a zenekarba, hanem a Quimby is a zenészek között kialakult raktárkoncertes gyakorlatot követi: akit csak lehet, meghívnak a felvételre.

Kiss Tibinek pedig a legjobbakat kívánjuk és nagyon várjuk vissza: van már egy koncertdátumuk, a Budapest Parkos buli pótlása: 2021. április 24. Addigra, reméljük, mindnyájan jobban leszünk... Hiszen a Family Tugedör az igazi.

 

 

Szünetet tart a Quimby, Kiss Tibi terápiára vonult

 

Kárpáti Dódi a saját nappalijába várja a közönségét

Quimby, rakátrkoncert, Kiss Tibi, Ripoff Raskolnikov

 

 

Szólj hozzá!


Összeállt a közelgő Reflektor fesztivál programja

Összeállt a közelgő Reflektor fesztivál programja

Arról már hírt adtunk, hogy Reflektor néven új zenei fesztivál lesz július 14. és 16. között Budapesten, az Örs vezér tértől néhány percre,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Szépen lassan mindenünk leépül? Mentálhigiénés támogató oldal indult a zeneipar résztvevőinek

Odafigyelünk-e vajon kellőképpen egymásra? Segítőkkel karöltve, MUSIC MENTAL néven indít online felületet a WMMD a zeneipar dolgozóinak mentálhigiénés támogatásáért.

Áramerősség? Fedett színpad? Mi kell egy jó koncerthez?

Formabontó kisfilmekkel kampányol a Magyar Zenei Menedzserek Egyesülete (ZEME): rajzfilm rocksztárral mutatják meg, mi kell a jó rendezvényhez.
Új koncertek