Az erőd legyen veled: egész nyáron fesztivál a Monostori Erődben

2021/06/14  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Minden hétvégére kínál programokat a komáromi Monostori Erőd, a programban koncertek, hadijátékok, történelmi színielőadások is megtalálhatók.

Fotó: Erődfeszt

Az Erődfeszt pénteken indul egy Zorán-koncerttel (ültetett), a további rendezvényekről egyelőre nincs információ, az biztos, hogy augusztusban megtartják az Amerikai Autók Fesztiválját, valamint idén is megrendezik a Retro Fesztivált.

Ami meg a többit illeti: az erődben a július 2-i hétvégén a hagyományőrzőké a főszerep, többnapos hadijátékkal emlékeznek Klapka Györgyre és katonáira. A hagyományőrző programok mellett gyermekprogramok, népi mesterségek képviselői és cseh kézműves sörök várják a látogatókat. A színházi programokból kiemelkedik A kőszívű ember fiai és a Szeretve mind a vérpadig című történelmi musical június végi bemutatója.

 

 

Monostori Erőd, erődfeszt, Zorán, Amerikai Autók Fesztiválja

 

 

Szólj hozzá!


Kastélyházibuli újratöltve!

Kastélyházibuli újratöltve!

Újból megrendezik a baráti zenekarok összefogásából született La Boumot – akit érdekel, tavaly milyen volt, a HBO Go kínálatában megnézheti.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

A Tankcsapda klasszikusa az idei Campus Fesztivál himnusza

A „Campus edition - Éld meg a pillanatot!" címre keresztelt szerzemény nem ismeretlen a zenekedvelők számára, ugyanis az alapja a Tankcsapda 'Ülj le mellém' című dala.

87 ezren fesztiváloztak a Campuson

A fesztivál nyitását nagy várakozás előzte meg mindenki részéről: a koronavírus-járvány miatt két éve nem volt nagy nyári fesztivál Magyarországon, idén a Campus volt az első, amelyet négy teljes értékű nappal szerveztek meg Debrecenben. Az eseményen a szervezők közlése szerint 87 ezren vettek részt.

Korda György is az EFOTT-on landol

A zenei szakma hazai krémje (pl. Halott Pénz, Wellhello, Follow The Flow, Bagossy Brothers Company) és a külföldi headlinerek (Scooter, Flo Rida) mellett a retró nagyágyúi is fellépnek az idei EFOTT-on.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek