Billie Eilish reklámarc lett

2020/08/14  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A Deutche Telekom reklámját generációja leghíresebb popsztárja narrálja – írja a Kreatív.hu.

 Billie Eilish reklámarc lett

A kampány üzenete azon sztereotípiákkal megy szembe, hogy a  Z generáció tagjai képernyőfüggők, már csak a virtuális valóságban tájékozódnak, plusz elidegenedtek egymástól. (És ez egy Telekom-reklám!!! :) )

A spotban Eilish mellett  további fontos/híres kortársak is feltűnnek: például Eirini Vougiouka, klímaaktivista, Jahkini Bisselink, aki 18 évesen lett a holland ENSZ-küldöttség tagja vagy a fiatal kiberbiztonsági szakértő, Philip Kalweit.

 

Azt is a portálon olvastuk, hogy rövidesen minden Netflix-mozi előtt Hans Zimmer szerzeménye szól majd. Ez a hang megvan?

 

Szóval, ez marad, de állítólag  – a mozikba jobban passzoló – hossszabb zenei felvezetés előzi majd meg a védjegyszerű kezdést. Már készült egy verzió, az aláfestő zenével azonban nem lehettek elégedettek a cégnél,így felkérték a filmzeneszerző-atyaúristent, Hans Zimmert, hogy írjon egy mozikban is hatásos szerzeményt a szpothoz. És TÉNYLEG hanszimmeres!!! :)

(Kreatív.hu)

 

 

Billie Eilish, reklám, telekom, Z generáció, hans Zimmer, netflix

 

 

Szólj hozzá!


Ez komoly! 20 online koncertet kínál márciusban a Filharmónia Magyarország

Ez komoly! 20 online koncertet kínál márciusban a...

A koncertek között a Kodály Kórus Debrecen és a Savaria Szimfonikus Zenekar előadását kínálja márciusban a Filharmónia Magyarország.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

Egyedi és szóló – aminek a borzalmas 2020-as év után örülni lehet

Az Óriásból, az Isten Háta Mögöttből vagy a Rájátszásból is ismert Egyedi Péter Mmamt néven megjelentetett szerzői bemutatkozásának itt a folytatása, a Mmamt II.

Zamárdi képviselőtestülete kötelezővé tenné az oltási igazolványt a Balaton Soundon

Ismét a 24.hu-ra hagyatkozunk, ők írták meg, hogy a zamárdi képviselő-testület nagyon kemény járványügyi megelőző intézkedéseket várna el a szervezőktől: az egyelőre még bevezetés előtt álló oltási igazolványt is kötelezővé tennék a rendezvényen.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek