Csúszik az Elvis-film bemutatója

2019/07/22  ·   Zenei hír   ·  Simonyi Éva

Baz Luhrmann ausztrál rendező Elvis Presleyről készülő életrajzi filmje, amelynek Tom Hanks alakítja az egyik főszerepét, 2021 októbere helyett csak egy hónappal később, novembertől látható. Szerintünk ez a túlélhető kategóriába tartozik.

Megvan, ki játssza az Elvis-film főszerepét

Az már publikus volt, hogy a Baz Luhrmann rendezésében vászonra kerülő filmbenTom Hanks játssza majd a sztár managerét, és most már az is napvilágot látott, hogy ki testesíti majd meg magát Elvist. A színész, aki a szerepet megkapta, nem más, mint Austin Butler, akit láthatunk majd az augusztusban mozikba kerülő Volt egyszer egy... Hollywood című Quentin Tarantino filmben Leonardo DiCaprio és Brad Pitt oldalán.

Egy nyilatkozatban Luhrmann ezt mondta:

“Tudtam, hogy nem leszek képes elkészíteni ezt a filmet, hacsak nem lesz tökéletes a szereplőgárda, és mindent felkutattunk egy olyan színészért, akiben megvan a képesség, hogy életre keltse azt a természetes mozgást és éneklést, illetve azt a sebezhetőséget, ami ebben az egyedülálló énekesben megvolt.”

“A casting folyamata során megtiszteltetés volt számomra, hogy ennyiféle tehetséggel találkozhattam. Már hallottam Austin Butlers kimagasló alakításáról, melyet Denzel Washingtonnal való közös munkája során nyújtott a Broadwayn a The Iceman Cometh-ben” – folytatta Luhrmann.

A filmben nyomon követhetjük Elvis útját a csúcsig, illetve kapcsolatát Parkerrel.

A forgatást 2020 elején kezdték el.

A cikk forrása

 

Csúszik Robert Pattinson Batman-filmjének forgatása is

 

Elvis, film, Austin Butler, Tom Hanks

Képtár

  • Csúszik az Elvis-film bemutatója kép 76872
 

 

Szólj hozzá!


Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek