Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

2024/04/22  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Tavaly többezres közönséget mozgatott meg a Sziget Fesztiválon, idén pedig saját turnéval veszi be az európai klubok színpadait, köztük Budapestet is. Noha eredetileg tavasszal érkeztek volna hozzánk, de aztán bekövetkezett a tragédia: a dobos-turnémenedzser alig két hónapos kisfia, Oli meghalt. Call Me Karizma akkor úgy döntött, a teljes turnéját halasztja, mert számára a zenésztársai családtagok is, így csakis a teljes felállásban igazi a zenekar és tud a rajongóinak is 100 százalékos show-t nyújtani.



Call Me Karizma, azaz Riz első dalait 12 évesen kezdte el írni, 2015-ben pedig még csak másodéves volt a főiskolán, amikor Mod Sun és Blackbear előtt lépett fel, a rajongóinak köszönhetően, akik tweetekben “követelték” a fellépését a rapperektől. Eddig három stúdióalbumot adott ki, virális TikTok-videóinak köszönhetően pedig több százmillióan streamelték dalait. Magyarországon először a tavalyi Szigeten lépett fel, ahol több ezer embert csalogatott zenéjével az Európa Színpadhoz és adott felejthetetlen koncertet. Áprilisban bejelentette, hogy befejezte új albuma felvételeit, így jó eséllyel november 3-án még több újdonsággal érkezik a Turbinába a turnéjával. A Call Me Karizma előtt a Stain The Canvas és Jady játszanak.

 

 

 

Call Me Karizma, Turbina

 

 

Szólj hozzá!


A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15....

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Lara maga az őserő

Tegnap este Budapesten, az MVM Dome-ban zárta világkörüli turnéját a csodálatos Lara Fabian.

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:
Új koncertek