Elmarad Király Linda debütálása az Anyatigrisek musicalben

2020/11/10  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Négy estére hirdették meg az Anyatigrisek című musical előadásait, s még be sem tudták mutatni, máris törölni kellett az egészet. A zenés darabban lépett volna színpadra Király Linda is.

Elmarad Király Linda debütálása

Linda hosszú éveken keresztül játszott az Operaház Fantomjában, amihez maga Andrew Lloyd Webberaz oxfordi vakcina bátor tesztelője – választotta őt ki. Azt nem tudjuk, hogy anya szerepben vagy sem, mert a szereposztásból ez nem derül ki. Tulajdonképpen játszhatunk is: mi leírjuk a szerepköröket, a kedves olvasó pedig próbáljon hozzá neveket rakni, mégpedig a következőket:

Király Linda, Danics Dóra, Jónás Andi, Veres Mónika Nika (valamint beugróként Barbinek Paula, feltehetően ezért van 5 hölgy a fotón.)

  • Amy mindenórás kismama (neki rendeznek babaváró bulit a barátnői).
  • Barbara érzelmileg túlfűtött főállású háziasszony.
  • Brooke munkamániás, folyton stresszes ügyvédnő.
  • Tina elvált, megfelelés-kényszeres anyuka.

Nos? :)

A darabról, bár állítólag világhíres, még nem hallottunk – ami persze nem jelent semmit.

Sue Fabisch musical-jét 10 éve játsszák különféle színpadokon, és tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy mit is jelent szülőnek lenni. A dalszövegeket Bach Szilvia és Lombos Márton fordította, ez utóbbi a zenei vezetője is a darabnak. A koreográfiáért Tallós Andrea felelt, az előadást Tallós Rita rendezte.

A Liliom Produkció ígérte szerint az Anyatigrisek online jut majd el a nézőkhöz, az előre megvásárolt jegyeket pedig visszaváltják.

 

Anyatigrisek, musical, Király Linda, elmarad

 

 

Szólj hozzá!


Két csillag egy csapásra: Dés László és Rhoda Scott egy színpadon!

Két csillag egy csapásra: Dés László és Rhoda...

Két élő legenda lép színpadra 2022. szeptember 11-én 18 órakor a Dohány utcai Zsinagógában*. Rhoda Scott és Dés László elsőként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat nagyon vártuk. Az ok jól ismert.... nem is írjuk le. Azt olvastuk a közösségi felületükön, hogy a március-áprilisban törölt bulik pótlásának legkorábbi dátuma május 25., de majd még...

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Magyartanár a Hooligans új basszerosa

A bandatagok vasárnap este mutatták be az új basszusgitárosukat egy videóban, ezt mi is megosztottuk a FB oldalunkon, de ha valaki mégsem látta volna vagy nem volt ideje megnézni, a lényeg itt.

Elhalasztották a Maneskin turnéját, nem jönnek most Budapestre sem

A jegyek Budapesten is és a legfontosabb európai városokban is pár óra alatt elfogytak, azt már szinte említeni sem kell, hogy a legnagyobb olasz arénákba meghirdetett koncertek szintén fullosak. Na, ezeknek lehet most – remélhetően csak átmenetileg – búcsút inteni :(
Új koncertek