Elmarad Majka mai fesztiválos koncertje!

2019/06/12  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Kedves dunaújvárosiak, sajnos ma hiába várjátok Majkát a DUDIK fesztiválon. A menedzsment közlése szerint a fellépés a rapper betegsége miatt marad el. Ma mindenki más zenére táncol.

Elmarad Majka mai fesztiválos koncertje!

A DUDIK – Dunaújvárosi Diák Köztársasági Napok 2009-ig Főiskolás Napok néven futott. Az azóta igazi minifesztivállá nőtt zenés-koncertes rendezvény idén kilencedik alkalommal kerül megrendezésre.

"Majka napok óta hangszálproblémákkal küzd, és a tegnap esti lelet alapján - az orvosa kifejezett kérésére – egy hétig minden fellépését le kellett mondania. Ezúton is szeretnénk minden kedves rajongótól és fesztiválozótól elnézést kérni, nem így terveztük mi sem. Majkának jobbulást kívánunk!" – írják a  fesztivál szervezői, akik lázas munkával küzdöttek azért, hogy megfelelő programot találjanak helyette.

A ma esti meghirdetett idősávban (ahol Majka lett volna) a IX. DUDIK Fesztiválon a NECC PARTY by Spanish Waxot láthatjátok, őket a Fish! zenekar követi majd.

Noha minden fesztivál nyilvános szabályzatában benne van, hogy a változtatás jogát fenntartják, a dudikosok azt üzenik, hogy a bérlet vagy a napijegy ára nem igényelhető ugyan vissza, azonban arra lehetőséget biztosítanak, hogy a szerdai napijegyeket csütörtöki napijegyre válthassa az, akit ez a hír eltántorít a mai naptól.

Sovány vigasz, de itt van Majka új klipje addig, amíg a rapper felépül. Mi is jobbulást kívánunk!

A Dudik további programjai itt

 

A fesztivál közleménye pedig itt:

 

 

Majka, Dudik fesztivál, koncert, elmarad, betegség

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek